Media

Μαρίνα Μπομπέτσι, Scorpios club: «Οι Έλληνες είναι μαμάκηδες, 50 χρονών και μένουν με τη μαμά τους»

Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι έγιναν γνωστές στο TikTok με το περιβόητο «Scorpios είναι για σένα, ΠΑΜ», το οποίο πλέον έχει γίνει viral, με πλήθος χρηστών να αναπαράγει το «σκετσάκι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν καλεσμένες στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης, με την υπάλληλο του κλαμπ, που έχει κάνει πάταγο, να χαρακτηρίζει τους Έλληνες…μαμάκηδες!

«Είμαι από Ρωσία και μένω 22 χρόνια στην Ελλάδα. Ήρθα για διακοπές και έμεινα, ήρθαν και τα παιδάκια μου. Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα», ανέφερε η Μαρίνα Μπομπέτσι και συνέχισε: «Φτάνουν 50 χρονών και μένουν με τη μαμά τους, τη ρωτάνε για όλα. Εμείς στη Ρωσία στα 18 προσπαθούμε να είμαστε μόνοι μας. Εδώ μέχρι τα γεράματα είναι με τη μαμά τους».

Σε ερώτηση για τον «χαμό» που προκάλεσε η ατάκα της, η Μαρίνα απάντησε: «Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί όλο αυτό. Πριν δύο μήνες ξεκίνησε! Ακόμα αναρωτιόμαστε, δηλαδή από το ΠΑΜ γύρισε όλη η Ελλάδα ανάποδα; Πριν από τα γενέθλιά μου έγινε το μπαμ, ήταν δώρο για τα γενέθλιά μου. Έγινε χαμός μετά το βίντεο. Εγώ είμαι η “γλάστρα” του μαγαζιού και θα περάσεις πολύ ωραία. Τώρα η Μαρία είναι business woman».

«Πάντα ήξερα ότι θα πετύχω κάτι αλλά δεν περίμενα τέτοιο είδος»

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού ανέφερε πως πριν από 15 χρόνια ήρθε στην Ελλάδα, από την Βουλγαρία, όμως δεν περίμενε πως θα πετύχει σε ένα τέτοιο είδος.

«Εγώ με τον σύντροφό μου είχαμε αποφασίσει να κάνουμε βίντεο στο TikTok γιατί δεν μας ήξερε πολύς κόσμος. Το βγάλαμε Scorpios γιατί είναι το ζώδιο του συντρόφου μου. Είναι η πρώτη φορά που άνοιξα μαγαζί», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Τώρα στην Βουλγαρία είναι πιο ακριβά από την Ελλάδα. Πάντα ήξερα ότι θα πετύχω κάτι αλλά δεν περίμενα τέτοιο είδος. Δουλεύω μια ζωή barwoman».

Δείτε το βίντεο από 9:06 λεπτό