Media

Μαρία Ιωαννίδου: «Ντροπή τους που γράφουν για την ηλικία μου, θα μπορούσα να κάνω μήνυση»

«Μεγάλωσα αρκετά, αλλά δεν μου φαίνεται» πρόσθεσε η ηθοποιός

Για την ηλικία της, αλλά και για τους δύο συζύγους της, Βαγγέλη Σειληνό και Φρέντυ Γερμανό, μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ηλικία της, ενώ αποκάλυψε και περιστατικό κατά το οποίο ο πρώτος της σύζυγος, Βαγγέλης Σειληνός, ενοχλήθηκε από την υποστήριξη της ίδιας προς τον δεύτερο σύζυγό της, Φρέντυ Γερμανό, και τη χαστούκισε.

Για την ηλικία της και τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτή, η Μαρία Ιωαννίδου είπε χαρακτηριστικά: «Αυτά είναι εχθρικά. Είναι ντροπή τους! Δεν ισχύει κατ’ αρχήν. Θα μπορούσα να κάνω και μήνυση στον κύριο που το έγραψε αυτό, αλλά βαριέμαι. Μεγάλωσα αρκετά, αλλά δεν μου φαίνεται, και αυτό δεν τους αρέσει και το “καρφώνουν” συνέχεια».

«Εγώ ερωτεύτηκα τον Σειληνό 9 ετών. Μόλις τον είδα, έμεινα άναυδη. Μία φορά με σκαμπίλισε, εξαιτίας του Φρέντυ Γερμανού. Δεν ταιριάζαμε με τον Σειληνό και τον άφησα. Μας είχε καλέσει ο Φρέντυ και τους δύο σε μια εκπομπή του, και είπα κάτι και υποστήριξα τον Φρέντυ, και ο Σειληνός μού έδωσε ένα χαστούκι. Ζήλευε πάρα πολύ ο Σειληνός. Και ο Φρέντυ με ζήλευε, αλλά δεν με ταλαιπωρούσε. Δεν υπάρχει δεύτερος Γερμανός», σημείωσε στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου για τους δύο άνδρες της ζωής της.

«Ο Φρέντυ Γερμανός μού άφησε πάρα πολλά λεφτά, αλλά τα περισσότερα δεν τα έχω πια», αποκάλυψε ακόμη η ηθοποιός. «Μετάνιωσα πάρα πολύ το κομμάτι του γυμνού. Ο μπαμπάς μου με είχε διώξει από το σπίτι ένα μικρό διάστημα. Πήρα πολλά λεφτά για μία γυμνή φωτογράφιση, περισσότερα από όσα κόστιζε μισό διαμέρισμα», είπε η Μαρία Ιωαννίδου σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.