Media

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα Σάττι: «Δεν έχω να κρύψω κάτι, είμαι πια τελείως ανοιχτή»

Με αφορμή τον θάνατο του πατέρα της, η Μαρίνα Σάττι, που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας στη Eurovision, με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε τις αποφάσεις που έχει πάρει.

Δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια εκπομπής η Μαρίνα Σάττι, ξεσπώντας σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές Απριλίου.

Ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», κατακλύστηκε από συγκίνηση όταν έγινε μία έμμεση αναφορά στον πατέρα της. «Ό,τι και να έχει συμβεί στη ζωή μου και τελευταία που…, ξέρετε τέλος πάντων, και δεν ήθελα να το μάθει κανείς, τέλος πάντων το έμαθε», είπε η τραγουδίστρια ξεσπώντας σε κλάματα.

«Δεν έχω κάτι να κρύψω πια»

Με την τραγουδίστρια εμφανώς ταραγμένη, ο παρουσιαστής της εκπομπής πρότεινε να πάνε σε διαφημίσεις μέχρι να συνέλθει. Η Μαρίνα Σάττι κατάφερε όμως να βρει την ψυχραιμία της, λέγοντας:

«Να πω μόνο αυτό: Επειδή όλα αυτά συμβαίνουν πλέον μπροστά στον κόσμο -ρεζίλι τέλος πάντων- όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα. Αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή και να πηγαίνω με αυτό».