Media

78χρονος παίκτης έκανε πρόταση γάμου σε 75χρονη στο First Dates – Δείτε βίντεο

Το ραντεβού του Γιάννη και της Νίτσας στο τηλεπαιχνίδι γνωριμιών έβαλε «φωτιά» στο Twitter

Ο 78χρονος Γιάννης που έλαβε συμμετοχή στο «First Dates» έκλεψε την παράσταση στο επεισόδιο της Δευτέρας 13 Μαΐου.

Στο τηλεπαιχνίδι, οι διαγωνιζόμενοι βγαίνουν ραντεβού προκειμένου να βρουν τον έρωτα και τη συντροφικότητα. Ο 78χρονος γνώρισε την 75χρονη Νίτσα, η οποία τον ενθουσίασε τόσο, που της έκανε και πρόταση γάμου στο τέλος του ραντεβού τους.

Αφού συνεννοήθηκε κρυφά με την παρουσιάστρια του First Dates, Ζενεβιέβ Μαζαρί, όταν η Νίτσα επέστρεψε από την τουαλέτα, της πρότεινε να τον παντρευτεί, αιφνιδιάζοντας τόσο την ίδια, όσο και τους τηλεθεατές που έβαλαν «φωτιά» στο Twitter.

Δείτε το βίντεο

«Θα με δείρεις, μου φαίνεται. Θα φάω ξύλο εγώ σήμερα. Θα με δείρεις σίγουρα, δεν θα την γλιτώσω! Δεν θα την βγάλω καθαρή απόψε! Λοιπόν, θα σου κάνω πρόταση γάμου. Θέλεις;» είπε ο παίκτης, αφήνοντας την Νίτσα άφωνη.

«Σ’ ευχαριστώ πολύ! Αυτά έλεγες στην κοπέλα;» αναφώνησε η Νίτσα μιας και είχε δει τον Γιάννη να συνομιλεί με την Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ λίγο αργότερα η παίκτρια είπε στην κάμερα του τηλεπαιχνιδιού γνωριμιών: «Ξαφνιάστηκα, έμεινα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα. Δεν το περίμενα».

Τέλος, όσο το υποψήφιο ζευγάρι έτρωγε το επιδόρπιο στο τραπέζι, ο Γιάννης επέμεινε να ζητάει μια απάντηση και η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του First Dates καραδοκούσαν για να μάθουν την έκβαση του ραντεβού. Αργότερα, η παρουσιάστρια και ορισμένοι συνεργάτες της, πλησίασαν με σαμπάνιες στο τραπέζι και ο 78χρονος είπε πως «ε βέβαια έχουμε το ναι, τι δεν το έχουμε; Το έχουμε το ναι, το έχουμε βέβαια».

Οι τηλεθεατές δεν άφησαν ασχολίαστη την παραπάνω εξέλιξη και το Twitter γέμισε με σχόλια, κυρίως χιουμοριστικού χαρακτήρα, ενώ κάποιοι έδειξαν την υποστήριξή τους στον έρωτα στην τρίτη ηλικία.