Ελλάδα

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου – Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι

Σε κλίμα συγκίνησης λένε αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στην σπουδαία Άννα Παναγιωτοπούλου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο Κοιμητήριο ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Κάτια Δανδουλάκη και ο Σταμάτης Φασουλής, που με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, πήγαν να αποχαιρετήσουν την δικιά τους Αννούλα.

Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο Σταμάτης Φασουλής θέλησε να περάσει μερικές στιγμές, με την αγαπημένη του φίλη. «Με την Άννα γεννηθήκαμε μαζί στο θέατρο. Νομίζαμε ότι… σχεδόν δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Έχασα τη μισή μου ζωή στο θέατρο» είχε δηλώσει ο γνωστός σκηνοθέτης πριν λίγες μέρες.

Στο κοιμητήριο έφτασαν μεταξύ άλλων πριν από λίγη ώρα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα, η Τζόυς Ευείδη, ο Διονύσης Τσακνής, ο Πέτρος Ζούλιας, ο Γιώργος Κατράλος, ο Μιχάλης Ρέππας, ο Θανάσης Παπαθανασίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ο Αντώνης Λούβαρος, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Παντελής Καναράκης, και Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου.

«Θα ευχόμουν να είναι γύρισμα αλλά δεν είναι. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Ήταν το ”δυναμό” για την καριέρα τη δική μου και του Θανάση Παπαθανασίου», δήλωσε ο Μιχάλης Ρέππας.

«Την αγαπώ πάρα πολύ, αποχαιρετάμε σήμερα μία μεγάλη κυρία της ελληνικής σκηνής. Η Άννα ήταν θεατράνθρωπος. Ζούσε, ανέπνεε και λάτρευε το θέατρο», δήλωσε ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας.

«Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου έφυγε. Είναι μία μεγάλη απώλεια όχι μόνο για εμάς αλλά και για όλους τους Έλληνες», δήλωσε από την πλευρά του ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.