Ελλάδα

Ανείπωτη τραγωδία στον Βόλο: «Έσβησε» στο τιμόνι μπροστά στα μάτια της γυναίκας του!

Έπαθε ανακοπή ενώ γυρνούσαν από το πασχαλινό τραπέζι

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε, ανήμερα του Πάσχα, στο Βόλο, όπου ένας άνδρας έπαθε ανακοπή πάνω στο τιμόνι και «έσβησε» μπροστά στην γυναίκα του, η οποία προσπάθησε μάταια να πάρει τον έλεγχο του οχήματος. Η ίδια μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου, όμως σύζυγός της, είχε ήδη χάσει τη μάχη.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα. Το ζευγάρι των ηλικιωμένων είχε περάσει την Κυριακή του Πάσχα στη Λάρισα, με συγγενείς και φίλους και επέστρεφε στο σπίτι του, στο Βόλο όταν ξαφνικά στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Χαλυβουργίας, ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του σε κατάσταση σοκ προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του οχήματος από την θέση του συνοδηγού, αλλά οι κινήσεις μόνο του τιμονιού, δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψει την πρόσκρουση στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Διερχόμενος οδηγός ο οποίος είδε τι συνέβη σταμάτησε αμέσως για να προσφέρει βοήθεια. «Πήγαμε την γυναίκα του ανθρώπου στο νοσοκομείο. Ο άνθρωπος αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στα πόδια της γυναίκας του και εκείνη έπιασε το τιμόνι και έπεσαν στις μπάρες. Ο άνθρωπος έπαθε ανακοπή καρδιάς και ξεψύχησε όταν πήγαμε εμείς εκεί», περιέγραψε ο ίδιος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ για τον σύζυγό της το τέλος είχε επέλθει, αφού όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ανακοπή καρδιάς.