Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πέθανε γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ – «Έφυγε παλεύοντας μέχρι τέλους»

Έφυγε από τη ζωή ο Κούλης Κωνσταντίνου – Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Έφυγε από τη ζωή σήμερα ο Κούλης Κωνσταντίνου, γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Σε σχετική του ανάρτηση ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Μανώλης Ιωαννίδης, αναφέρει:

«Δυστυχώς η μέρα ξεκινά με θλιβερά νέα… Έφυγε από κοντά μας παλεύοντας μέχρι τέλους με την αρρώστια ο λεβέντης ΠΑΟΚΤΣΗΣ, αντιδήμαρχος, μάγκας αρσενικός και γνήσιος επταλοφίτης Κουλης Κωνσταντινου.

Η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και τον Δήμο μας ήταν τεράστια και δε θα ξεχάσω ποτέ, στην 22ετη κοινή μας διαδρομή στην αυτοδιοίκηση, τα αντρίκια λόγια του, τη στήριξη του και τις συμβουλές του.

…ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…».

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο γήπεδο και την κερκίδα, με μεγάλη προσφορά όλα αυτά τα χρόνια. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης (11:00) στα κοιμητήρια του Ευόσμου.

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Κούλη Κωνσταντίνου

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για την απώλεια του Κυριάκου (Κούλη) Κωνσταντίνου. Ένα από τα επίλεκτα μέλη της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας, που αφιέρωσε την ζωή του στα τέσσερα γράμματα. Ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Κούλη Κωνσταντίνου εξέδωσε και το αθλητικό σωματείο Άτλας Μενεμένης, αναφέροντας:

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους για τον αδόκητο χαμό του Κούλη Κωνσταντίνου ο οποίος υπήρξε μέλος και παράγοντας στην επανίδρυση του συλλόγου μας. Καλό Παράδεισο Αδελφέ μου».

paok.jpgkoulis0konstantinou.jpg