Media

Ήταν μαζί πάνω από 6 χρόνια: Αυτή ήταν η σύντροφός του Πασχαλάκη πριν την Ειρήνη Παπαδοπούλου

 


Αποκαλύφθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένα πρόσωπο, το οποίο ήρθε πιο έντονα αυτές τις ημέρες στα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή τη νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League. Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης 30/5 παίκτες της ομάδας διασκέδασαν τη νίκη τους στην Άννα Βίσση.
Πλάνα από τα όσα συνέβησαν στο Hotel Ermou προβλήθηκαν την Παρασκευή 31/5 με στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει στη συνέχεια μια αποκάλυψη για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και την προσωπική του ζωή.
Ο γνωστός ποδοσφαιριστής είχε στο παρελθόν σοβαρή σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Πριν από εκείνη μάλιστα είχε για πάνω από έξι χρόνια δεσμό με μια άλλη γυναίκα, την οποία γνώρισε ο Γιώργος Λιάγκας και μίλησε για αυτό το ειδύλλιο.
Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τα ερωτικά του Αλέξανδρου Πασχαλάκη
«Η αλήθεια είναι ότι Πασχαλάκης είναι ένα ομορφόπαιδο. Τα είχε και με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τη γνωστή τραγουδίστρια. Τα είχε και με μια άλλη κοπέλα, την οποία τη γνωρίζω. Φίλη μου δεν είναι αλλά τη γνώρισα κατά τύχη την προηγούμενη βδομάδα, η οποία τα είχε μαζί του 6-7 χρόνια. Γενικά έχει πολλές κατακτήσεις ο Πασχαλάκης, πολύ ωραίος Έλληνας ποδοσφαιριστής», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Αλέξανδρος Πασχαλάκης - Σχέσεις
Αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Happy Day μιλώντας για τα προσωπικά της: «Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή και τον εαυτό μου»