Media

Ζήνα Κουτσελίνη: «Μη μου χρεώνετε πράγματα που θέλετε…» – Η απάντηση μετά το σάλο με τις δηλώσεις για τον Απόστολο Λύτρα

Η Ζήνα Κουτσελίνη σήμερα Τρίτη 18/6 στο πλατό της εκπομπής της Αλήθειες με την Ζήνα, απάντησε στον σάλο που δημιουργήθηκε εξαιτίας της τοποθέτησης της για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα που ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια χθες 17/6 ήρθε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες της μετά την δήλωση που έκανε πως «Ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Δεν το ξέρεις. Ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή «έχει καταστραφεί ολόκληρος» και στα social media επικράτησε χαμός με τον κόσμο να της κάνει επιθέσεις – δείτε τι έχει γραφτεί.

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη – Ξεκαθάρισε τι ήθελε να πει

«Σε εμένα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δύσκολα γιατί η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα γιατί έχω πει σε εσάς μόνο 1% της ζωής μου. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που έκαναν αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω την συνέχεια των γεγονότων ότι δεν πρέπει να πλησιάζει την γυναίκα του. Αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε τον άλλον έλεγε ότι δεν πρέπει να συναντάει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί. Η μητέρα μου επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα πάμε να φύγουμε γιατί την μαχαίρωνε και την χτυπούσε. η μητέρα μου μου έλεγε δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί στις επιχειρήσεις.

Προτίμησε λοιπόν να φύγω μόνη μου σε ηλικία 13 ετών. Αυτό σε εμένα λέει πολλά γιατί υπάρχει μια απόφαση. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά για το παιδί… Εσείς κρατήσατε την φράση στον Δημήτρη. Σας έχω πει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Έχω προσφέρει πολλά. Αυτό με προσβάλει, όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν είναι μια σε θέση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν μου. Τους έχω ζήσει μαζί. Εγώ δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν.

Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγγνώμη του Απόστολου. Αυτά είναι δικά τους ζητήματα. Μη μου χρεώνετε λοιπόν πράγματα που θέλετε να χρεώσετε στην δικαιοσύνη. Δείτε την εκπομπή ολόκληρη και αν συνεχίσετε να με κατηγορείται εγώ θα σκύψω το κεφάλι και θα ζητήσω συγγνώμη», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη φανερά φορτισμένη ψυχολογικά/

«Στεναχωριέμαι γιατί κάποιοι κάνουν δηλώσεις ενώ δεν το έχουν δει όλο, ενώ άλλοι με ταγκάρουν και λένε διάφορα για την ζωή μου», σχολίασε σε άλλο σημείο.