Media

Δεν κρατιέται ο Πλεύρης στα 84 του: «Η Γεωργία σημαίνει για μένα αυτή η μικρή λεξούλα με 3 γράμματα»

«Δε χρειάζομαι ούτε ραντεβού ούτε τίποτα, μόνο αυτόν χρειάζομαι»

Στα άμεσα σχέδιά τους βρίσκεται ο γάμος για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την Τζόρτζια Σιακαβάρα, όπως απάντησαν σε σχετική ερώτηση.

Ο 84χρονος Κωνσταντίνος Πλεύρης, ερωτηθείς για το ζήτημα του γάμου, απάντησε χαρακτηριστικά ότι «αυτό έχει λήξει», τονίζοντας πως ο γάμος είναι απαραίτητος «για λόγους κληρονομικούς».

Οι δηλώσεις της Τζόρτζιας Σιακαβάρα

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα, πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», δήλωσε ότι δε θεωρεί απαραίτητο για ένα ζευγάρι να βγαίνει συνεχώς ραντεβού, εφόσον περνούν καλά οπουδήποτε βρίσκονται.

«Δε χρειάζεται ούτε ραντεβού ούτε τίποτα, όταν με τον σύντροφό σου περνάς καλά όπου κι αν είσαι, δε χρειάζεσαι ούτε ραντεβού ούτε συγκεκριμένους χώρους, τίποτα. Είμαστε μαζί και κοιτάμε τα σχόλια που γράφουν, τα αρνητικά και τα διάφορα και τα σχολιάζουμε και γελάμε. Το αγαπημένο μου είναι “α ρε Πλεύρη, πρωθυπουργός για μια ώρα μόνο και δε θα χρειαζόταν τίποτα άλλο», σχολίασε, ενώ ερωτηθείσα αν θα πάνε κάπου διακοπές, η Τζόρτζια Σιακαβάρα απάντησε: «Όταν με τον άνθρωπό σου είσαι καλά, πάντα είναι διακοπές».

Η πρόταση γάμου από τον Πλεύρη

«Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό», είχε πει στην εφημερίδα On Time.