Ελλάδα

Χαλκιδική: Σπαραγμός και ανείπωτη θλίψη στο τελευταίο αντίο στην 13χρονη που σκοτώθηκε από κεραυνό (video)

 


Σε κλίμα οδύνης και ανείπωτης θλίψης τελείται αυτήν την ώρα στη Χαλκιδική η εξόδιος ακολουθία για τη 13χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο από κεραυνό.

Όλες και όλοι είναι συντετριμμένοι, με τα δάκρυα στα μάτια τους, να συμπυκνώνουν την οδύνη τους, στην κηδεία της μικρής. Η εξόδιος ακολουθία τελείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, λίγο μετά τις 10:00 έφτασε στην εκκλησία η σορός της ανήλικης σε λευκό φέρετρο. Ο πόνος εκείνα τα δευτερόλεπτα ήταν βουβός. Στην εκκλησία έσπευσε πλήθος απλού κόσμου, που έμαθε και διάβασε την τραγική ιστορία. Άνθρωποι που ήθελαν να αποτίσουν τον δικό τους φόρο τιμής και να συμπαρασταθούν, έστω και νοερά, στους γονείς της 13χρονης.

Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου του 2024. Το παιδί κολυμπούσε στη θάλασσα με τους γονείς του και κάποια στιγμή αποφάσισαν να βγουν στην παραλία όταν ξεκίνησε να βρέχει. Εκείνη τη στιγμή, ωστόσο, έπεσε ο κεραυνός και τραυμάτισε τη 13χρονη αλλά και τη μητέρα της. Οι λουόμενοι προσπάθησαν να την βοηθήσουν αλλά φοβήθηκαν λόγω του κεραυνού και έτσι κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Η άτυχη Δωροθέα είχε ήδη χάσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε το βίντεο: