Κόσμος

Ραγίζει καρδιές ο Τζέιμι Όλιβερ για τον Μάικλ Μόσλεϊ: Το συγκινητικό αντίο & το μήνυμα στην οικογένειά του

 


Μετά από σχεδόν έξι 24ωρα που ήταν εξαφανισμένος, βρέθηκε, σύμφωνα με τον Alpha ο Βρετανός παρουσιαστής Μάικλ Μόσλεϊ. 

Ο δημοφιλής παρουσιαστής του BBC ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από μερικές μέρες στη Σύμη όπου έκανε διακοπές μαζί με τη σύζυγό του και ένα φιλικό ζευγάρι, όπως δείχνουν τα πράγματα, είχε τραγική κατάληξη παρ’ όλο που η οικογένειά του είχε ελπίδες ότι θα βρεθεί ζωντανός, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, τα παιδιά του είχαν ταξιδέψει χθες στη Σύμη προκειμένου να είναι κοντά στη μητέρα τους και αγωνιώντας βέβαια για την τύχη του πατέρα τους, ο οποίος όμως, φαίνεται πως άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ατύχημα.

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε δίπλα σε έναν φράχτη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο νησί, όπου σύμφωνα με τις πρώτες εικασίες φαίνεται πως γλίστρησε και χτύπησε. Είναι ένα απόμερο σημείο όπου αν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο, ίσως και να ζούσε σήμερα. Όμως, όπως έχει αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή η γυναίκα του, εκείνη την ημέρα που εξαφανίστηκε, ο Μάικλ Μόσλεϊ αποφάσισε να μην πάρει κινητό καθώς θα έκανε τη βόλτα του στα πέριξ από το σημείο όπου βρισκόταν με την παρέα του.

Το συγκινητικό αντίο του Τζέιμι Όλιβερ

Ο Τζέιμι Όλιβερ θέλησε να αποχαιρετήσει τον γνωστό παρουσιαστή και συνεργάτη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα προς την οικογένειά του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Αναπαύσου εν ειρήνη Michael Mosley…. Πολύ σκληρά τα νέα για τη θλιβερή απώλεια του συναδέλφου μου και του γνωστού τηλεοπτικού παρουσιαστή Micheal Mosley. Ήταν ένας γλυκός και ευγενικός άνθρωπος. Πρόσφερε πολλά στη δημόσια υγεία με τις τηλεοπτικές του εκπομπές και την έρευνά του. Ήταν ένας ερευνητής, παραγωγός και παρουσιαστής και συχνά άγγιζε πολλά θέματα δημόσιας υγείας και προσπαθούσε να τα βελτιώσει προς το καλύτερο. Η αγάπη μου και οι σκέψεις μου είναι στην Κλερ και όλη την οικογένειά του”.