Διάφορα

Κι όμως: Η ΑΕΚ δεν είναι ο πρώτος σύλλογος με τον οποίο εμπλέκεται ο Ηλιόπουλος – Ποιες ομάδες χρηματοδοτούσε

 


Ο Μάριος Ηλιόπουλος αναλαμβάνει την ΑΕΚ, αλλά έχει ασχοληθεί ενεργά με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ σε άλλους συλλόγους.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Μετά από τη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη πως έφτασε η ώρα να αποχωρήσει από την ΠΑΕ, τα… κλειδιά αυτής πάνε στον πανίσχυρο Έλληνα εφοπλιστή, ο οποίος θα παρουσιαστεί σήμερα στις 16:00.

Για πρώτη φορά σε τόσο υψηλό αθλητικό επίπεδο ο Μάριος Ηλιόπουλος. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τον αθλητισμό. Το αντίθετο. Ο κ. Ηλιόπουλος είναι γνώριμος σε όσους ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αφού διοργανώνει κάθε χρόνο την Ανάβαση της Κύμης στην Εύβοια και μάλιστα λαμβάνει και ο ίδιος συμμετοχή.

Πλην όμως, έχει ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Ήταν χορηγός στις ομάδες των Κυκλάδων, Πανναξιακός, Φοίνικας Σύρου καθώς και της ομάδας Κύμης στο μπάσκετ, που έφτασε να αγωνίζεται στη Basket League πριν από μερικά χρόνια, όπως αναφέρει το eviaportal .gr.

Όσον αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι δεινός ραλίστας και συμμετέχει συχνά σε αγώνες, αλλά και είναι από τους σημαντικούς χορηγούς αγώνων αυτοκινήτων.

Έχει διακριθεί στους αγώνες:

  • Πρωταθλητής circuit 1995, 1996.
  • Πρωταθλητής Αναβάσεων Group N 1995, 1997.
  • Πρωταθλητής Αναβάσεων Group A 2008.
  • Πρωταθλητής Αναβάσεων Group E 2009 + 2015.
  • Πρωταθλητής Αναβάσεων Formula Saloon 2016-17-18-19-20-21