Ελλάδα

Πνίγηκε τουρίστας στις Κουκουναριές μπροστά στη γυναίκα του – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην παραλία

 


Η Σκιάθος στο επίκεντρο για την τραγωδία στην παραλία Κουκουναριές. Ο 78χρονος τουρίστας πνίγηκε μπροστά στη γυναίκα του, ενώ έκανε μπάνιο στη θάλασσα.

Η Σκιάθος ήταν το νησί που επέλεξε για τις καλοκαιρινές διακοπές με τη γυναίκα του και αυτό που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο 78χρονος τουρίστας έπεσε για μπάνιο στις διάσημες Κουκουναριές και πνίγηκε στη θάλασσα, με την σύζυγό του, να βλέπει τα πάντα. Στην παραλία επικράτησε πανικός. Έσπευσε ο ναυαγοσώστης αλλά δεν κατάφερε να επαναφέρει τον άντρα. Το ίδιο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στη συνέχεια. Ο θάνατος επιβεβαιώθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, με την είδηση να έχει σκορπίσει θλίψη στο νησί των Σποράδων.

Του έκανε ΚΑΡΠΑ ο ναυαγοσώστης

Όλα έγιναν χθες (11-06-2024) στις 11:30 το πρωί. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρίσκονταν στη θάλασσα. Ο ναυαγοσώστης έσπευσε και αφού τον ανέσυρε από τη θάλασσα, προσπαθούσε για πολλή ώρα να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειας με ΚΑΡΠΑ, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να επανέλθουν οι αισθήσεις του.