Media

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, 35χρονος επιχειρηματίας Παναγιώτης Κουτσουμπής

Με τις καλύτερες συνθήκες άρχισε το φετινό καλοκαίρι για την Κατερίνα Καινούργιου αφού έπειτα από μία επιτυχημένη σεζόν, ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα. Ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο Παναγιώτης Κουτσουμπής.

Πρόκειται για έναν 35χρονο επιχειρηματία, συνιδιοκτήτη γνωστών μαγαζιών στο Κολωνάκι που η Κατερίνα Καινούργιου επισκέπτεται συχνά. Ο ίδιος δραστηριοποιείται και στην Πάρο.

Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρονιά ωστόσο το τελευταίο διάστημα ήρθαν πιο κοντά.

Δύο μήνες ζευγάρι

Όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του ο Αλέξανδρος Ράπτης στο περιοδικό ΟΚ, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αυτές τις μέρες συμπληρώνουν δύο μήνες σχέσης.

“Η Κατερίνα είναι πολύ ήρεμη δίπλα του. Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί με τον Πάνο έγιναν πρώτα φίλοι και με τον καιρό η σχέση τους έγινε πιο τρυφερή” είπε στο περιοδικό άτομο από το στενό περιβάλλον της Κατερίνας Καινούργιου.

Τον χειμώνα η παρουσιάστρια επισκεπτόταν τακτικά με την παρέα της το εστιατόριο του Παναγιώτη Κουτσουμπή στο Κολωνάκι, αλλά και το μπαρ, όπου επίσης είναι εκείνος συνιδιοκτήτης.

Κατερίνα Καινούργιου: Πόσταρε την πρώτη φωτό αγκαλιά με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Ο παναγιώτης Κουτσυμπής είναι ο νέος σύντροφος της Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει ένα ξεχωριστό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, αφού είναι τρελά ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Το ζευγάρι πριν λίγο καιρό επισκέφτηκε το Παρίσι και μπορεί να μην δημοσίευσε κοινά στιγμιότυπα αλλά ο καθένας τους πόζαρε στο ίδιο σημείο και είχαν παρόμοιες λήψεις.

Από αυτό το ταξίδι τους στο Παρίσι ο Παναγιώτης Κουτσουμπής δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, την οποία σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μαζί σου είναι διαφορετικά» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου κάτω από τη φωτογραφία του συντρόφου και εκείνος της απάντησε με μία κόκκινη καρδιά.

Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Πάρο και η παρουσιάστρια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό, την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Το ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του σε δημοφιλές εστιατόριο του νησιού και πόζαραν μαζί αγκαλιά.

Δείτε τη φωτογραφία:

kainoyrgiou