Ελλάδα

Κηδεία Ντέμης Γεωργίου: Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο αυτή τη στιγμή, όλοι ντυμένοι στα λευκά και χαμογελαστοί

Λίγο πριν τις 11:30 το πρωί, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες της Ντέμης Γεωργίου, συγκεντρώθηκαν στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, για να αποχαιρετήσουν την σεφ που πέθανε στα 39 της χρόνια, έπειτα από σηπτικό σοκ.

Σεβόμενοι την τελευταία επιθυμία της πρώην παίκτριας του MasterChef, οι δικοί της άνθρωποι κατέφτασαν για την εξόδιο ακολουθία και την ταφή της, ντυμένοι στα λευκά. Τραγική φιγούρα είναι η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με την οποία η σεφ θα παντρευόταν σε δύο μήνες.

demy1_db550.jpg

demy2_fe6ba.jpg

demy3_473ef.jpg

Οργανώνουν beach party στην Πάρο μετά την κηδεία της

Σύμφωνα με πληροφορίες από το alphanews.live, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε. Ετοιμάζουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Η γνωστή chef είχε ζητήσει να γίνει ένα party σαν να ήταν γάμος, να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Μάλιστα, θα γίνουν και βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η Ντέμη Γεωργίου είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της. Σημειώνεται πως αυτές τις μέρες, το σπίτι της στο Παγκράτι παραμένει ανοιχτό για φίλους και γνωστούς που επιθυμούν να το επισκεφθούν εις μνήμη της.

Η σεφ που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το MasterChef, το 2020, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη όσο βρισκόταν στην Πάρο, όπου και εργαζόταν. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα από το νησί, παρέμεινε διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και τελικά, έχασε τη μάχη με τη ζωή.