Media

Ο Κώστας Τσιμίκας βγήκε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με την σύντροφό του και όλοι κοιτούσαν το καλοκαιρινό χτένισμά της

 


Χριστίνα, slow clap για το γενικότερο look σου

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Κώστα Τσιμίκα, σε μια βόλτα για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την- επί δέκα χρόνια- σύντροφό του, Χριστίνα. Το ζευγάρι πήγε για ψώνια στο κατάστημα του οίκου Louis Vuitton στην οδό Βουκουρεστίου, εμείς ωστόσο σταθήκαμε στο look της Χριστίνας, που είναι πολύ cool, γιατί αγαπάμε τα στιλ με προσωπικότητα.

Τα μαλλιά της είναι το #hairinspo του κάθε καλοκαιριού: Ένα χτένισμα με αφρικανικές ρίζες, η ράστα, που απαριθμεί πολλές μικρές πλεξούδες. Έχουμε μιλήσει και σε άλλο άρθρο μας για τα χτενίσματα που έχουν αφρικανική προέλευση όπως τα cornrows. Η ράστα είναι ένα από τα πολλά χτενίσματα με πλεγμένα μαλλιά που μπορείτε να ζητήσετε σε ένα κομμωτήριο που εξειδικεύεται σε αυτά τα hairstyles.

Eκτός, όμως, από τα μαλλιά της, μας άρεσαν πολύ και τα αρκετά micro fine line tattoo που είχε πάνω της. H σύγχρονη θηλυκή πρόταση στα τατουάζ είναι αυτά ακριβώς τα σχέδια, με λεπτές γραμμές και μικρό μέγεθος, τα οποία μπορείτε είτε να υιοθετήσετε μεμονωμένα είτε να κάνετε πολλά μαζί, δημιουργώντας συνθέσεις όπως αυτή που έχει φτιάξει πάνω της η σύντροφος του διεθνή ποδοσφαιριστή, που έχουν ως αποτέλεσμα το patchwork sleeve. Σε περίπτωση που σας αρέσουν και θέλετε να κάνετε ένα άμεσα, έχουμε αναφερθεί και σε αυτό σε προηγούμενο άρθρο μας και μπορείτε να μάθετε τα πάντα σχετικά με το χτύπημα ενός fine line tattoo κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.