Ελλάδα

Φλώρινα: 32χρονος σκότωσε τον σύντροφο της πρώην του – Τον βρήκε σε γνωστό καφέ και τον μαχαίρωσε

 


32χρονος σκότωσε τον σύντροφο της πρώην του – Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή στη Φλώρινα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Φλώρινα από τη δολοφονία ενός 31χρονου άνδρα το βράδυ του Σαββάτου (13.07.2024) σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών αυτοπτών μαρτύρων που προσπάθησαν να παρέμβουν και τουλάχιστον ένας εξ αυτών είναι τραυματίας αναφέρει το neaflorina.gr.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη, κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ερωτική αντιζηλία, σενάριο που όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Ο 32χρονος δράστης τραυμάτισε σοβαρά & τον φίλο του θύματος

Ένας 32χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ένας 30 χρόνο και τραυμάτισε επίσης ένας ακόμη νεαρό χθες, Σάββατο 13/7 το βράδυ, σε κεντρικό σημείο της πόλης της Φλώρινας. Ο 32χρονος πλησίασε το νεαρό από πίσω σε γνωστό καφέ της πόλης και τον μαχαίρωσε πολλές φορές ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον φίλο του ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Φλώρινας.

Ένα από τα πιο σοκαριστικά κομμάτια των πρώτων πληροφοριών είναι πως πριν του επιτεθεί ούτε αντάλλαξαν κάποια κουβέντα, ούτε τσακώθηκαν. Απλά τον πλησίασε και τον μαχαίρωσε. Το περιστατικό, που έλαβε χώρα γύρω στις 11 το βράδυ σε κεντρικό σημείο της πόλης, πέρα από την δολοφονία, είχε ως αποτέλεσμα και έναν τραυματισμό αυτόπτη μάρτυρα που προσπάθησε μαζί με άλλους να παρέμβει και να βοηθήσει το θύμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει στην κατοχή της η ΕΡΤ ο νεαρός άνδρας πήγε με το μαχαίρι έξω από κατάστημα της περιοχής, όπου καθόταν ο έτερος νεαρός άνδρας μαχαιρώνοντάς τον πολλαπλές φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Σημαντικό είναι πως την ώρα της επίθεσης η περιοχή ήταν γεμάτη με κόσμο και πολλοί από τους περίοικους, αλλά και τους πελάτες του καταστήματος παρέμειναν σοκαρισμένοι στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι σύντροφος της πρώην κοπέλας του θύτη.

Οι τελευταίες πληροφορίες

Τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής παραμένουν άγνωστα κι ο νεαρός που μαχαιρώθηκε κατέληξε μετά τον τραυματισμό του.

Ο δολοφόνος, επίσης νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται. Η αστυνομία έχει εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.

Ανακρίσεις για το θανατηφόρο περιστατικό διεξάγει η ασφάλεια Φλώρινας. Περαιτέρω έρευνα διεξάγει το τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας και αναμένονται λεπτομέρειες από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση.