Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέλος η καθημερινή παρουσία στη Super Katerina

Η Κατερίνα Καινούργιου βάζει στη θέση τους τα πράγματα και ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Οι εντάσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Κατερίνα Καινούργιου, τους συνεργάτες της εκπομπής, ακόμα και με τους καλεσμένους της εκπομπής είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο τον τελευταίο καιρό, ενώ πολύ συχνά ο γνωστός παρουσιαστής απουσιάζει από την εκπομπή του ALPHA.

Στα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται εκτός εκπομπής απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να ξεκαθαρίσει όσα ακούγονται γύρω από τις συχνές απουσίες του από το πάνελ.

Απευθυνόμενη στους τηλεθεατές της, τονίζοντας πως θέλει να είναι πάντα ειλικρινής μαζί τους, η παρουσιάστρια διέψευσε αρχικά πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει αποχωρήσει από την εκπομπή, όπως γράφεται, εξηγώντας πως ο λόγος που απουσιάζει και θα απουσιάζει πιο συχνά από εδώ και στο εξής είναι άλλος.

«Ο Ανδρέας δεν έχει αποχωρήσει από την εκπομπή, ούτε έχει τσακωθεί με κανέναν από εδώ ή με την παραγωγή. Όλα είναι μια χαρά. Η εταιρεία παραγωγής, η Barking Well έχει πάρει μια απόφαση ο Ανδρέας να αξιοποιηθεί σε άλλα δύο πρότζεκτ, στα οποία είναι πολύ σημαντικός σε ρόλο όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες, αλλά και σε ρόλο περιεχομένου», είπε η παρουσιάστρια αρχικά.