Media

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»: Τον έπιασαν στα πράσα στο MasterChef, είχε κρυφά γραμμένες τις συνταγές στο χέρι

Στο MasterChef, που προβλήθηκε χθες, Τρίτη, το βράδυ, επικράτησε πανικός ανάμεσα στους παίκτες της γκρι και της μπορντό μπριγάδας, με κατηγορίες για σκονάκια για τις συνταγές.

Ειδικότερα, όλοι οι διαγωνιζόμενοι πήραν θέση πίσω από τους πάγκους της κουζίνας, για το τεστ δημιουργικότητας και τα “αίματα” άναψαν ανάμεσα στον Γιάννη και τον Λευτέρη, όταν ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο ότι είχε γράψει συνταγή στο χέρι του.

Χαμός στο MasterChef με τα σκονάκια

Αρχικά, ο Γιάννης πήρε τον λόγο και ανέφερε στους κριτές «σεφ, θέλω να πω κάτι, επειδή θεωρώ τον εαυτό μου δίκαιο άνθρωπο. Ο Λευτέρης σήμερα είχε γραμμένη συνταγή στα χέρια του. Μπαίνοντας μέσα, κάθισε και την έγραψε και μετά στο δίλεπτο που πήγε στην τουαλέτα, τα έσβησε. Το έχουμε δει τόσα άτομα και ελπίζω να μην είστε κότες και να μην μιλάτε».

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης υπογράμμισε φανερά εξοργισμένος «όλοι σας γράφατε συνταγές στα χαρτιά και πήγατε τουαλέτα μετά! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, όποιος μιλήσει τώρα και έχει τα κότσια να πει κάτι. Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Μόνο αυτό έχω να σας πω», με τον Γιάννη να απαντάει «θα έπρεπε να ντρέπεσαι, ρε, που είσαι μάγειρας. Εγώ σε παίζω στα ίσα».

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και εσύ και ο Γιάννης που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας, γιατί νιώθετε μειονεκτικά που δεν έχετε σήμερα συσκευές και πάτε να δημιουργήσετε σκηνικό μόνο και μόνο γι’ αυτό. Ντροπή σε όποιον μιλήσει» συμπλήρωσε ο Λευτέρης, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσπαθεί να επαναφέρει τους παίκτες στην τάξη, λέγοντας «Λευτέρη, παρακαλώ πολύ! Είμαστε και εμείς εδώ».

Βέβαια, η ένταση δεν έλαβε τέλος, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, γίνονταν αναφορές από τους παίκτες επί του θέματος, εκ των οποίων πολλοί, όπως υποστήριξαν, επηρεάστηκαν ψυχολογικά και δεν μπορούσαν να αποδώσουν μαγειρικά.

Τα πάνω-κάτω στο Masterchef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την ξαφνική αποχώρηση και “πάγωσε” τους παίκτες

Στο MasterChef ήρθαν τα πάνω κάτω με την οικειοθελή αποχώρηση της πιο μικρής παίκτριας του φετινού μαγειρικού διαγωνισμού, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, στο επεισόδιο που προβλήθηκε σήμερα, Πέμπτη.

Ειδικότερα, σήμερα, οι δυο μπριγάδες, γκρι και μπορντό, βρέθηκαν στο συμβούλιο και λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής ενημέρωσε πως η Τάνια Παλ αποχώρησε οικειοθελώς.

Την οικειοθελή αποχώρηση ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο MasterChef

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Σωτήρης Κοντιζάς «παιδιά καλησπέρα και καλωσήρθατε στο Συμβούλιο…Λοιπόν να μεταφέρουμε την πληροφορία! Η Τάνια αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει» και όλοι οι διαγωνιζόμενοι, με τη σειρά τους, της ευχήθηκαν “περαστικά”.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Τάνια ένιωσε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει κάποιες εξετάσεις.

«Η Τάνια δυστυχώς αποχώρησε. Ελπίζω να είναι καλά. Της εύχομαι περαστικά από καρδιάς, δεν πρόλαβα να τη χαιρετήσω. Όσο για την ομάδα…σίγουρα επηρεάζει, είναι δυο χέρια παραπάνω. Είχε μια πάρα πολύ καλή εξέλιξη η Τάνια. Τώρα ελπίζω να το βρούμε κάπως και να μη μας επηρεάσει τόσο», επεσήμανε ο Αλέξανδρος.