Ελλάδα

Αποζημίωση 980.000 ευρώ διεκδικούν οι γονείς και άλλοι συγγενείς της Ελένης Τοπαλούδη από τους δύο δολοφόνους!

Υποστηρίζουν πως ευθύνη για το έγκλημα έχουν και οι πατεράδες των δραστών

Αποζημίωση που «αγγίζει» το 1 εκατομμύριο ευρώ διεκδικούν οι γονείς και άλλοι συγγενείς της Ελένης Τοπαλούδη η οποία έχασε την ζωή της σε ένα πρωτοφανές έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας, ο αδελφός της και τέσσερις ακόμη συγγενείς προσέφυγαν με αγωγή στο αστικό δικαστήριο ζητώντας αποζημίωση 980.000 ευρώ από τους δολοφόνους για ψυχική οδύνη.

Στο έγγραφο τονίζουν ότι οι νεαροί που έχουν καταδικαστεί τέλεσαν τον βιασμό και την ανθρωποκτονία από κοινού και εκ προθέσεως. Βασάνισαν την 21χρονη επί τρεις συνεχόμενες ώρες, στη συνέχεια καθάρισαν το διαμέρισμα και την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία όπου την πέταξαν εν ζωή στη θάλασσα με σκοπό την εξαφάνιση της σορού της.

Παράλληλα, υποστηρίζουν πως την ευθύνη για την δολοφονία φέρουν και οι πατεράδες των δύο δραστών.

Την περασμένη Τρίτη 26 Μαρτίου έληξε η προθεσμία υποβολής προτάσεων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου ώστε να συμπεριληφθούν στην δικογραφία που σχηματίστηκε μετά από αγωγή κατά των δύο δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη και των πατεράδων τους που υπέβαλαν οι συγγενείς της.