ΚόσμοςΠερίεργα

Καναδάς: Ακτιβίστρια πήρε στο κυνήγι τον Μητσοτάκη (Βίντεο)

Ο λόγος ήταν ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας και η στάση της Ελλάδας

Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Καναδά καθώς δέχθηκε «επίθεση» από ακτιβίστρια που τον κατηγόρησε για την στάση της κυβέρνησης στον πόλεμο που μαίνεται από τον περασμένο Οκτώβριο στην Λωρίδα της Γάζας.

Όπως αποτυπώθηκε στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο twitter/x, αρχικά η γυναίκα πλησιάζει τον πρωθυπουργό και τον ρωτά αν είναι αυτός. Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά θετικά εκείνη του λέει: «Είστε συνένοχος στη γενοκτονία των Παλαιστινίων».

Ο πρωθυπουργός αιφνιδιάστηκε και της απάντησε: «Είστε σοβαρή;».

«Ναι! Γιατί δεν έχει καλέσει για εκεχειρία. Γιατί δεν έχετε επιβάλει κυρώσεις στο Ισραήλ. Έχουν σκοτωθεί 14.000 παιδιά στην Παλαιστίνη. 40.000 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί», συνέχισε η ακτιβίστρια.

Ο κ. Μητσοτάκης «μουδιασμένος» λέει «έχουμε καλέσει για εκεχειρία» και προσπαθεί να απομακρυνθεί. Ωστόσο, η ακτιβίστρια τον παίρνει στο κυνήγι!

«Τι παραπάνω κάνετε; Γιατί δεν εφαρμόζετε κυρώσεις στο Ισραήλ; 14.000 παιδιά από την Παλαιστίνη έχουν σκοτωθεί. 40.000 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί. Εμπάργκο όπλων! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος», λέει η γυναίκα καθώς ο πρωθυπουργός απομακρύνεται.

Δείτε το βίντεο: