Media

Ο Γαβαλάς εμφανίστηκε με κορμάκι και τους άφησε όλους άφωνους: «Κάτι έπεσε στο παντελόνι μου…»

Αυτή τη φορά το τερμάτισε!

Όχι ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικές εμφανίσεις, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε με κορμάκι και μακριές μπότες στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks και άφησε άφωνους τους υπόλοιπους κριτές. Η Κατερίνα Καραβάτου δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστη τη σημερινή στιλιστική του επιλογή…

«Δεν είναι ότι δεν σε αγαπώ, δεν είναι ότι δεν είσαι κι εσύ τόσο εντυπωσιακή», είπε αρχικά η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Έβελυν Καζαντζόγλου αντίστοιχα, αλλά ήταν ξεκάθαρο ποιον ανυπομονούσε να σχολιάσει: «Το σημερινό είναι πέρα από κάθε φαντασία. Λάκη τι γίνεται;».

Ο λόγος που έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς για τη σημερινή του εμφάνιση στο My Style Rocks

Ο Λάκης Γαβαλάς από την πλευρά του πάντως απάντησε για τους λόγους που επέλεξε το συγκεκριμένο ρούχο, σκορπώντας γέλια στο πλατό, αφού προφανώς έκανε πλάκα: «Μου έφερε ο Στέλιος να φάω, από τη δίαιτα που κάνει, πέσανε πράγματα στο παντελόνι μου, λεκιάστηκα και το έβγαλα»

Ο Λάκης Γαβαλάς για την αποκάλυψη της Νικολίνας

Νωρίτερα μέσα στον μήνα η Νικολίνα Νικολούζου αποκάλυψε είναι διεμφυλική γυναίκα στο My Style Rocks, με τον Λάκη Γαβαλά να δηλώνει μεταξύ άλλων: «Η Νικολίνα είχε αναφέρει ότι θα πει αυτή την ιστορία, αλλά το είχα ξεχάσει. Όταν την έβλεπα και την έκρινα πάντα δεν μου θύμιζε τίποτα άλλο, παρά μόνο ένα φρέσκο και ωραίο κορίτσι 20 χρονών με ωραίο γούστο κιόλας».

Κλείνοντας ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τους γονείς αυτού του κοριτσιού, καθώς και για το γεγονός ότι θα έπρεπε να αποτελούν παράδειγμα για πολλές οικογένειες εκεί έξω. «Τη δύναμη την πήρε από τους γονείς της που δέχτηκαν πως ήταν σε ένα λάθος σώμα σαν γένος. Ευτυχώς για εκείνους, και για εκείνη, της συμπαραστάθηκαν και τώρα έχουν ένα παιδί συνειδητοποιημένο και άξιο στην κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Είναι υπόδειγμα για τις άλλες παίκτριες και για πολλές γυναίκες στον κόσμο ή για πολλά παιδιά που έχουν μία διαφορετικότητα που δεν πρέπει να εγκλωβίζεται στις υστεροβουλίες μίας γειτονιάς ή μιας οικογένειας».