Διάφορα

Τέλος οι συμβιβασμοί: Λέοντες και άλλα δύο ζώδια ξεπερνούν όλα τα εμπόδια από σήμερα!

Δε σας σταματάει τίποτα!

Μπορεί να ταλαιπωρηθήκατε και να μοχθήσατε το τελευταίο διάστημα πάρα πολύ αλλά έφτασε η στγιμή σας επιτέλους.

Η σημερινή μέρα αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία για να ξεπεράσουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα εμπόδια και να αφήσουμε τις επόμενες μέρες να κυλίσουν με άλλη «ματιά».

Η αστρολογία έχει δείξει ότι κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ερμή απέναντι από τον Κρόνο, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, καθώς αυτή η συγκεκριμένη διέλευση έχει να κάνει με την αντίληψη της μεγάλης εικόνας και της απόφασης για το επόμενο βήμα.

Η παρουσία του Ερμή επιταχύνει τις εξελίξεις. Σε αντίθεση με τον Κρόνο, αυτό που συμβαίνει είναι ότι, αξιολογώντας τις επιλογές μας, καταλαβαίνουμε ότι δεν θέλουμε να συμβιβαστούμε.

Θέλουμε μεγαλεία και δόξα, και για να φτάσουμε εκεί, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας για το τι εμποδίζει την πρόοδό μας.

Τρία ζώδια θα κάνουν αυτήν τη βαθιά ενδοσκόπηση και θα αναλύσουν αποτελεσματικά τα εμπόδιά τους.

Ποια είναι αυτά τα τρία ζώδια

Λέων

Λέοντες, υπάρχει αυτό το ένα πράγμα στη ζωή σας που είναι τόσο προσωπικό, που ποτέ δεν το μοιράζεστε με κανέναν, και ζώντας έτσι, δεν δέχεστε τις απόψεις των άλλων ή την βοήθεια τους. Τώρα πλέον δεν είστε τόσο αρνητικοί με την ιδέα να ζητήσετε βοήθεια, και είστε πολύ κοντά στο να το κάνετε.

Επειδή έχετε τον Ερμή απέναντι από τον Κρόνο, καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια και στήριξη, αλλά και ότι θα πρέπει να κάνετε την πρώτη κίνηση αν θέλετε να ξεπεράσετε κάτι συγκεκριμένο το οποίο κρύβετε. Ο Ερμής απέναντι από τον Κρόνο, σας επιτρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε μόνοι.

Λέοντες, ζητήστε βοήθεια. Κανείς δεν θα σας κρίνει. Ο Ερμής βοηθά να κάνετε αυτή την κίνηση, και μόλις συνειδητοποιήσετε ότι είναι ασφαλές να ζητήσετε βοήθεια, θα σας είναι πολύ πιο εύκολο.

Ιχθύες

Εξετάζετε την περιοχή για τυχόν εμπόδια ώστε να πετύχετε τον στόχο σας. Για να εντοπίσετε τα εμπόδια, πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Πρέπει να δείτε αυτό που σας κρατάει πίσω, και πρέπει να το ξεπεράσετε.

Ιχθύες, αυτό είναι το σημαντικότερο απ’ όλα. Η απόφαση θα αφορά εάν θα φύγετε με φόρα μπροστά ή εάν θα εγκλωβιστείτε στο ίδιο μοτίβο. Αντιμετωπίστε μια και καλή τα εμπόδια που εμφανίζονται στη ζωή σας.

Ταύρος

Ο Ερμής απέναντι από τον Κρόνο σας δείχνει με πολύ προφανείς τρόπους ότι πρέπει να κάνετε κάτι για τη ζωή σας, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Έχετε μεγάλα οράματα και μπορείτε εύκολα να φανταστείτε τον εαυτό σας να πετυχαίνει οπουδήποτε κι αν πάτε, αλλά πριν το κάνετε αυτό, πρέπει να ξεπεράσετε αυτό το ένα εμπόδιο. Έχετε τη σωστή νοοτροπία ώστε να βρείτε όλα τα κομμάτια του παζλ.

Είναι σαν να περιμένατε τη σωστή στιγμή. Ο Ερμής είναι απέναντι από τον Κρόνο και δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Να θυμάστε, όμως, ότι αν πρόκειται να ξεκινήσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές, τότε καλύτερα να ξεκινήσετε από σήμερα κιόλας.

Αξιοποιώντας τις δυνάμεις του Ερμή απέναντι από τον Κρόνο, θα δείτε ότι είστε στον σωστό δρόμο. Πρέπει βέβαια να ξεχάσετε δια παντός τα προηγούμενα μοτίβα σκέψης. Το εμπόδιο αντιπροσωπεύει μία συμπεριφορά του παρελθόντος, την οποία θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε.