Media

Ηθοποιός σπάει την σιωπή του: “Με τον Μάρκο Σεφερλή είχα την πιο τραυματική μου εμπειρία στο θέατρο”

 

 


Θα ήθελα να τον ακούσω κάποια στιγμή να κάνει μια αυτοκριτική, δεν τον έχω ακούσει ποτέ, πρόσθεσε

Ο Πάνος Κατσαρίδης μίλησε για τη συνεργασία του στο παρελθόν, με τον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή τον ντόρο που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά του.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, δήλωσε: «Εγώ είχα την πιο τραυματική εμπειρία της καριέρας μου στο θέατρο με τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι γνωστό».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είμαι ένα παράδειγμα που δεν μπορώ να πάρω θέση υπέρ του, γιατί δεν έχω ζήσει μια πλευρά του, που δεν ήταν όπως θα έπρεπε να είναι. Ήταν μια προβληματική συνεργασία».
 
Εξήγησε επιπλέον: «Είχαν συμβεί διάφορα τότε. Ήταν μια συνεργασία που τελικά δεν ευδοκίμησε. Σου λέω, ήταν η πιο τραυματική μου εμπειρία στο θέατρο. Ο Μάρκος είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί πρέπει να μας λέει συνέχεια πόσο λαοφιλής είναι».
 
Τόνισε επίσης, πως δεν τον έχει ακούσει ποτέ να κάνει αυτοκριτική. «Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη αποδοχής. Όταν κρίνεις, κρίνεσαι. Θα ήθελα να τον ακούσω κάποια στιγμή να κάνει μια αυτοκριτική. Δεν τον έχω ακούσει ποτέ. Ακούω μόνο πόσο τον αγαπάει ο κόσμος και πόσο όλοι οι άλλοι τον κυνηγάνε. Είναι πολύ πολύ ταλαντούχος και όλο αυτό δεν το χρειάζεται», σημείωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στη σάτιρα. «Η σάτιρα δεν έχει όρια, αλλά όποιος κάνει σάτιρα πρέπει να δέχεται και την κριτική. Δεν έχει λόγο κάποιος να κάνει σάτιρα, αν δεν αντέχει την κριτική για αυτή τη σάτιρα. Σάτιρα κάνουν πολλοί, σάτιρα έκανε και ο Αριστοφάνης. Κάποιοι κάνουν επιτυχημένη σάτιρα, κάποιοι αποτυχημένη. Από εκεί και πέρα, όταν επιλέγεις να κάνεις αυτό, κρίνεσαι. Αλλιώς, κάνε έναν πολύ ωραίο ρόλο του Ψαθά και δεν θα κριθείς για τίποτα, παρά μόνο για το πώς παίζεις», είπε κλείνοντας.