Ελλάδα

Νέα αποκάλυψη σοκ για τον Διονύση Πρώιο: Είχε σκοτωθεί κι άλλος από την οικογένειά του με τη μηχανή, όχι μόνο ο γιος του

 


Θλίψη έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η τραγική είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη του Μasterchef, Διονύση Πρώιου, μετά από τροχαίο με τη μηχανή του, σε ηλικία 58 ετών.

Ανατριχίλα προκαλεί βέβαια και το γεγονός ότι ακριβώς έτσι έχασε τη ζωή του ο 20χρονος γιος του, πριν από χρόνια, αλλά και ο πατέρας του πιο παλιά.

O Κίμων Πάττας, στενός φίλος του Διονύση Πρωίου, έφτασε στο νοσοκομείο, λίγα λεπτά πριν αυτός ξεφυχήσει. Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων στο Happy Day:

«Μου τηλεφώνησε ο αδελφός του από την Αργεντινή την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση και ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο νοσοκομείο, στο Γεννηματάς, και με ρώτησε αν μπορούσα να πάω από εκεί να δω τι γίνεται. Όταν έφτασα, ο Διονύσης ήταν ακόμα εν ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα. Εκεί ήταν μαζεμένοι κάποια ξαδέλφη τους και μία κοπέλα που είχε σχέση ο Διονύσης παλιά».

dionysios_proios_official_1695988800_3202508719748968028_6727551445.jpg

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Κίμωνα Πάττα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε ότι: «Υπάρχουν διάφορα σενάρια που συζητιούνται ότι μπορεί να έπαθε ανακοπή, εγκεφαλικό, ότι ίσως έχασε τον έλεγχο ή ακόμα φοβούνται μήπως επέλεξε να φύγει με τον ίδιο τρόπο που έφυγε ο γιος του. Ξέρω από τον Κίμωνα ότι οι συγγενείς του στην Αργεντινή ζητούν να γίνει εκεί η ταφή».

Ο πρώην συμπαίκτης του αδικοχαμένου Διονύση στο Masterchef, Kωνσταντίνος Νταλιάνης, μιλώντας στην εκπομπή του Ant1, Το Πρωινό, αποκάλυψε ότι και ο πατέρας του Διονύση έφυγε από τη ζωή σε δυστύχημα με μηχανή και μάλιστα, στην ίδια ηλικία με του Διονύση, στα 58 του.

«Πάντα στο γραφείο του είχε μία εικόνα, απέναντι είχε μία φωτογραφία του γιου του και είχε ένα καντηλάκι και συνέχεια τον κοιτούσε και τον χάζευε… Νομίζω ότι τώρα γαλήνεψε… πήγε κοντά στον γιο του, ότι αυτό ήθελε», είπε χαρακτηριστικά.