Ελλάδα

Βίντεο: Ο εύζωνας που δάκρυσε και συγκίνησε τους Έλληνες αποχαιρέτησε το «ταίρι» του με μια ζεστή αγκαλιά

Ο 24χρονος Γιώργος Τσιούλος έγινε viral καθώς δάκρυσε στην τελευταία υπηρεσία του ως εύζωνας, συγκινώντας όλους τους Έλληνες.

Μάλιστα, η αδελφή του, Έλενα Τσιούλου, που μίλησε στο iefimerida για το πόσο περήφανη την έκανε ο αδελφός της, ανέβασε ένα νέο βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο 24χρονος να αποχαιρετά το «ταίρι» του, μετά την τελευταία του υπηρεσία και το βίντεο με τα δάκρυά του που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Η αγκαλιά των δύο ανδρών και η ενότητα των ευζώνων

Στο νέο βίντεο, ο Γιώργος Τσιούλος φαίνεται να αγκαλιάζει τον συνάδελφό του, εμφανώς συγκινημένος, με τους εύζωνες να είναι στο πλευρό τους και να τους χειροκροτούν.

Στη συνέχεια, ορισμένοι εύζωνες έρχονται να προστεθούν στην αγκαλιά, κάνοντάς την μεγαλύτερη, ενώ λίγο αργότερα ο 24χρονος αποχαιρετά και τα υπόλοιπα άτομα, με τα οποία έζησε έντονα συναισθήματα όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως είναι λογικό, και το νέο βίντεο συγκέντρωσε πλήθος θετικών σχολίων για όλους τους εύζωνες, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο «μεγαλείο της ψυχής» που δείχνουν.

Η συνάντηση του 24χρονου με τον πρωθυπουργό και τα πρώτα του λόγια

Μετά την τελευταία του υπηρεσία, ο Γιώργος Τσιούλος συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος και μοιράστηκε αυτή τη στιγμή στα social media.

Την ίδια μέρα, ο 24χρονος μοιράστηκε και τα συναισθήματά του, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για όσα σκεφτόταν την ώρα που δάκρυσε.

«Ήταν πολύ συγκινητικό. Σκεφτόμουν όλα αυτά που έχω ζήσει. Ότι έκανα περήφανους τους δικούς μου. Η αδελφή μου με τράβηξε. Δάκρυσα γιατί ήξερα ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω. Πέρασαν από το μυαλό μου όσα έχω ζήσει όλο αυτό το διάστημα. Νιώθεις τρομερό δέος ως εύζωνας», ανέφερε χαρακτηριστικά.