Ελλάδα

Μαχήτρια η Μαρινέλλα μέσα στο νοσοκομείο: Μίλησε και είπε στην κόρη της τις πρώτες λέξεις

 


Η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα δίνει μια τιτάνια μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά την αιφνίδια εκδήλωση εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης.

Η Κατάσταση της Μαρινέλλας και η Επικοινωνία της με τους Γιατρούς

Παρά τις ανησυχίες και τους φόβους που εκφράστηκαν σχετικά με τη σοβαρότητα της κατάστασής της, καθώς οι πληροφορίες κυκλοφορούσαν περί βαρύ εγκεφαλικού επεισοδίου και εκτεταμένου αιματώματος, η ίδια φαίνεται να επιθυμεί να διαψεύσει αυτές τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του mononews.gr, το επεισόδιο όντως έχει προκαλέσει ένα σημαντικό αιμάτωμα, και φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα στη μία πλευρά του σώματός της, που αφορούν το χέρι και το πόδι. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι διασωληνωμένη, και διατηρεί την ικανότητα επικοινωνίας τόσο με τους οικείους της όσο και με τους θεράποντες ιατρούς.

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να αντιμετωπίζει την κατάσταση με θάρρος και χιούμορ, προσπαθώντας να καθησυχάσει τους γύρω της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε στην κόρη της, Τζωρτίνα: «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω…», δείχνοντας έτσι τη διάθεση και τη θέλησή της να παραμείνει δυνατή σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο «Υγεία» γύρω στις 12 το μεσημέρι, παρέχονται σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας. Αυτό το ανακοινωθέν καταγράφει τις εξελίξεις και τις ενδείξεις που αφορούν την πορεία της υγείας της διάσημης ερμηνεύτριας, υπογραμμίζοντας τα συμπτώματα και τις ιατρικές διαδικασίες που απαιτούνται για την αποκατάστασή της.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος.»