Διάφορα

«Δεν νιώθω έλξη για τον σύζυγό μου, δεν έχει καθόλου χρήματα»

 

 


Μία δυσαρεστημένη γυναίκα, παραδέχεται ότι ο επί τέσσερα χρόνια σύζυγός της, την απωθεί, κάνοντάς την να νιώθει λες και είναι η μητέρα του.

Σε μία άκρως ειλικρινή περιγραφή της κατάστασης της σχέσης της, η γυναίκα εξηγεί ότι οι οικονομικές ατασθαλίες του και οι μηδενικές προσπάθειες του άνδρα της,  να τη βοηθήσει στο σπίτι, την απωθούν και την κάνουν να θέλει να διαλύσει τον γάμο της.

Στην ανάρτησή της, αναρωτιέται αν είναι πράγματι υπερβολική ή αν πρέπει να τον χωρίσει – αφήνοντας έκπληκτους τους αναγνώστες. Η εξομολόγησή της, πυροδότησε κύμα αντιδράσεων, αφού κατακεραύνωσε τον καταχρεωμένο άνδρα της.

Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εξηγεί πως δεν νιώθει πλέον ερωτική έλξη για τον άνδρα της. Αισθάνεται περισσότερο σαν μητέρα, παρά ως σύντροφος. Η γυναίκα μάλιστα ομολογεί πως, δεν μπορεί να είναι βέβαιη ότι θα νιώσει ξανά έλξη για τον άνδρα της, ακόμη και αν αυτός διορθωθεί, μετά από τόση «πίκρα».

«Δεν τον αγαπάω πλέον»

Η γυναίκα, σε ανώνυμη ανάρτησή της, έγραψε την αλήθεια για τη σχέση της. Εξηγεί πως

“Ο 27χρονος άνδρας μου και εγώ, 26 ετών, είμαστε παντρεμένοι για 4 χρόνια και έχουμε τρία παιδιά, νήπια. Όπως λέει και ο σύμβουλος γάμου μας, αυτή είναι η δυσκολότερη περίοδος για όλα τα ζευγάρια. Για να είμαι όμως ειλικρινής, δεν τον αγαπάω πλέον”.

Απαρίθμησε τους λόγους που την κάνουν να αισθάνεται έτσι, με πρώτο την απροθυμία του να την βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού. Όπως λέει η γυναίκα, περνάει από «φάσεις», κατά τις οποίες, άλλες φορές τη βοηθάει και άλλες όχι αλλά γενικά δεν συμπεριφέρεται σαν ισότιμος σύντροφος. Ένα άλλο πρόβλημα είναι οι εξαρτήσεις του, με κυρίαρχη, το τηλέφωνο.

«Είναι ανώριμος και έχει πρόβλημα με τις εξαρτήσεις»

Η αναστατωμένη μητέρα αποκάλυψε ότι είναι η κατάσταση είναι τόσο άσχημη, που την παροτρύνουν ακόμη και οι φίλοι και συγγενείς να κάνει κάτι. Όπως λέει η γυναίκα “Κρύβει το τηλέφωνό του. Το βάζει στο αθόρυβο όταν θέλει να μου δείξει κάτι και, αν τυχόν και το πλησιάσω, τον πιάνει πανικός”.

Όταν του μίλησε, είπε πως ισχυρίστηκε πως αντιδρά έτσι από φόβο μην αρχίσει τα «αρνητικά σχόλια».

Η γυναίκα είπε πως ο άνδρας της, είναι εθισμένος στην καφεΐνη. Ειδικότερα, ξοδεύει περίπου 140 ευρώ τον μήνα, όπως και για τις συσκευές ατμίσματος, οι οποίες κάνουν την ανάσα του να βρωμάει.

Ένα ακόμη παράπονο που έχει, είναι η οικονομική διαχείριση του άνδρα της: “Κάποτε, έβγαζε πολλά χρήματα, περίπου 143.704 ευρώ. Έχουμε ξεχωριστούς λογαριασμούς, δηλαδή δεν μ’ ενδιαφέρει τι κάνει με τα λεφτά του. Απλά δεν έχει τίποτα στην τράπεζα, και επειδή του άρεσαν τα ακριβά αυτοκίνητα, τώρα είναι και χρεωμένος”.

“Δεν μπορώ να του κάνω κουβέντα για οικονομικά, επειδή θα καταλήξω να του πω ότι δεν τα καταφέρνει. Σύμφωνα βέβαια με εκείνον, εγώ δεν κάνω καλή οικονομική διαχείριση. Εν τω μεταξύ, έχω αποταμιεύσει 89.822 ευρώ”.

Τέλος, η γυναίκα παραπονιέται ότι ο άνδρας της δεν είναι καθόλου ευχάριστη παρέα και συμπλήρωσε: «Μ’ αρέσουν οι περιπέτειες και νιώθω ότι μου τις στερεί. Δεν πηγαίνει πουθενά, ειδικά όταν έχει πολύ κόσμο. Εγώ όμως, θέλω να περνάω καλά. Είμαι η ψυχή του πάρτι αλλά αυτός με περιορίζει».

Παρόλα τ’ αρνητικά, η γυναίκα λέει ότι είναι καλός πατέρας, έχουν κοινές αξίες για την ανατροφή των παιδιών τους και είναι υποστηρικτικός μαζί της.

Της κάνει συνέχεια κομπλιμέντα, κάτι με το οποίο δεν έχει πρόβλημα αλλά, όπως ομολογεί «δεν είναι ο προσωπικός της τρόπος επικοινωνίας».

Οι αναγνώστες, έσπευσαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους: “Είναι ανώριμος. Δεν είναι αφοσιωμένος, ούτε σ’ εσένα, ούτε στην οικογένειά σας. Εσύ ακούγεσαι πιο ώριμη από εκείνον”, έγραψε ένας αναγνώστης.

Ένας δεύτερος, συμπλήρωσε: “Φαίνεται ότι η σχέση σας είναι πολύ ανώριμη – συγγνώμη αν γίνομαι σκληρός. Πρέπει να ωριμάσετε. Παντρεμένοι άνθρωποι είστε και έχετε τρία παιδιά. Καιρός είναι”.