Media

«Πλακώθηκαν» όλες μεταξύ τους στο «Πρωινό»: Κόντεψαν να… διώξουν τον Σπύρο Μπιμπίλα (video)

 


Έγιναν… μαλλιά κουβάρια και ο καλεσμένος κόντεψε να φύγει μόνος του

Στο «Πρωινό» υπήρξε αρκετή ένταση και σήμερα (3/10) εξαιτίας του θέματος της Ματούλας Ζαμάνη, με τις τρεις βασικές συνεργάτιδες του Γιώργου Λιάγκα, την Φωτεινή Πετρογιάννη, την Αφροδίτη Γραμμέλη και την Άρια Καλύβα να… πιάνονται μαλλί με μαλλί.

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος βλέποντας τον τεράστιο τσακωμό να εξελίσσεται μπροστά του, απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το πλατό, αγανακτισμένος.

Ο άγριος καβγάς των γυναικών του «Πρωινού» και η απειλή του Μπιμπίλα

«Εγώ έκανα το σχόλιό μου, που δεν μου αρέσει αυτή η κίνηση και έχω εξηγήσει γιατί. Και δεν ξέρουμε τα τραγούδια της κυρίας Ζαμάνη», είπε αρχικά η Άρια Καλύβα, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να της απαντά: «Πρόβλημά σου άμα δεν τα ξέρεις».

Α.Κ.: Είμαστε υποκριτές, είμαστε θύματα της πολιτικής ορθότητας.

Φ.Π.: Αν είσαι εσύ υποκρίτρια, με το καλό να είσαι…

Α.Κ.: Πότε ακούστηκε η κυρία Ζαμάνη; Πότε έγινε γνωστή; Όταν έβγαλε τη μπλούζα της. Αυτό δεν είναι υποκρισία;

Φ.Π.: Την ενδιαφέρει τη Ματούλα Ζαμάνη αν την ξέρεις εσύ, νομίζεις;

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, ακούγοντας τον παραπάνω διάλογο μπήκε στην κουβέντα για να απαντήσει στην Άρια Καλύβα, όταν της ζήτησε να της πει τρία τραγούδια της Ματούλας Ζαμάνη: «Δεν θα σου αποδείξω εγώ το τι είμαι. Τι είσαι; Εισαγγελέας; Μη το συνεχίζεις από χθες. Εμένα, ούτε ο Λιάγκας ούτε εσύ θα μου χρεώσετε πολιτική ορθότητα. Εγώ είμαι η Αφροδίτη Γραμμέλη κι έχω την άποψή μου, Γιώργο, και είναι προσβλητικό αυτό που είπες».

Ο Γιώργος Λιάγκας της τόνισε ότι: «Δεν μίλησα για σένα!», με την Αφροδίτη Γραμμέλη να συνεχίζει: «Μας κατέταξες όλους όσοι υποστηρίξαμε τη Ματούλα».

«Είμαι από τους λίγους στην Ελλάδα που δεν κρύβονται, όταν θέλω να πω κάτι, το λέω. Μη το λες τώρα για να γίνει ντόρος. Δεν στοχοποίησα κανέναν», ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής του Πρωινού.

Στο σημείο εκείνο, σαστισμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας από τον τσακωμό, απευθύνθηκε σε όλους και είπε: «Να σας πω, επειδή δεν μου αρέσει αυτό το κλίμα που τσακώνεστε μεταξύ σας, ή θα τα βρείτε ή θα φύγω, δεν γίνεται αυτό! Ήρθα εδώ να σας πω πέντε πράγματα που θα με ρωτήσετε, δεν έχω όρεξη να σας βλέπω να τσακώνεστε».