Media

Σαν… σκελετός η Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη η κληρονόμος, έχει ξεπουλήσει τα πάντα (video)

 


Η απίστευτη αλλαγή στην εικόνα της

Η Αθηνά Ωνάση έχει εδώ και χρόνια αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, με την πρώτη της φωτογραφία που κυκλοφόρησε μετά από χρόνια να δείχνει τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.
Στη φωτογραφία που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό του ΑΝΤ1», μέσω του ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Άννας Καλλινίκου, η χρυσή κληρονόμος εμφανίζεται με καστανά μαλλιά και φαίνεται ιδιαίτερα αδυνατισμένη στο πρόσωπο.
Η 39χρονη Αθηνά Ωνάση παρουσιάζεται κατά την παρουσίαση του νέου της επαγγελματικού εγχειρήματος: μια επένδυση σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Γαλλία. Η αξιοσημείωτη ομοιότητά της με την αείμνηστη μητέρα της, Χριστίνα Ωνάση, είναι αναμφισβήτητη.
Η Αθηνά Ωνάση έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή της
Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση έχει επενδύσει σημαντικό χρηματικό ποσό σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία, με ηγεσία ενός πρώην υπουργού του Εμμανουέλ Μακρόν.
Η Αθηνά Ωνάση, από την πλευρά της, δε θέλει να έχει καμία σχέση με οτιδήποτε αφορά την περιουσία που κληρονόμησε, έχοντας ξεπουλήσει τα πάντα επί της ουσίας για κάτι λιγότερο από μισό δισεκατομμύριο ευρώ, από το Σκορπιό μέχρι ένα διαμέρισμα, που είχε στο Σάο Πάολο, αλλάζοντας εντελώς ζωή, με τους Έλληνες πάντως… επίσης να μην τη θέλουν.