Media

Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την περιπέτεια της Τούνη: «Αν δεν ζητήσει συγγνώμη για τις αδικίες που έχει προκαλέσει…»

 


«Το κάρμα έχει γυρίσει»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η περιπέτεια της Ιωάννας Τούνη, η οποία έχασε την πτήση της με την Ryanair από Λονδίνο για λίγα δευτερόλεπτα. Η influencer αναφέρει ότι της το έκαναν επίτηδες συνεχώς στις αναρτήσεις της, ενώ πριν από λίγη ώρα και άνθρωπος της εταιρείας πήρε το μέρος της.
@vrisiida_andrio Το κάρμα θα χτυπάει την πόρτα σας συνέχεια αν δεν ζητήσετε συγνώμη για τις αδικίες που έχετε προκαλέσει σε άτομα που δεν το άξιζαν! #foryoupagе #fyp #trend #foryou #life ♬ πρωτότυπος ήχος – Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απέφευγε να τοποθετηθεί τις τελευταίες ώρες και μπορεί να μην ανέφερε ονομαστικά την Ιωάννα Τούνη, ωστόσο τα υπονοούμενα ήταν ξεκάθαρα. Μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε λόγο για ανθρώπους που απορούν «Γιατί συμβαίνει αυτό σ’ εμένα», κάτι που έχει αναρωτηθεί πολλές φορές η πρώην φίλη της, μετά από αναποδιές που της συμβαίνουν.
H Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ιωάννα Τούνη σε παλαιότερη εμφάνισή τους
Όταν οι δύο φίλες έκαναν κοινές διακοπές στη Μύκονο
«Τώρα που οδηγάω, σκέφτομαι ότι ένας άνθρωπος που ζει πολλές αδικίες και σκέφτεται “Γιατί να συμβαίνει αυτό σ’ εμένα”, είναι επειδή το κάρμα έχει γυρίσει και έχει φερθεί αυτός άδικα σε κάποια άτομα. Αν δεν ζητήσει συγγνώμη για τις αδικίες που έχει προκαλέσει, δεν θα περάσει, η αδικία θα χτυπάει συνέχεια την πόρτα στο άτομο αυτό», ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok.
«Το λέω για τον κόσμο που με ακούει, αν έχετε κάνει αδικία στο παρελθόν, ζητήστε συγγνώμη. Αλήθεια, δεν κοστίζει τίποτα να το κάνετε, αντιθέτως θα σας φτιάξει τη ζωή και το κάρμα θα σας αφήσει ήσυχους. Ζητήστε συγγνώμη γι’ αυτά που έχετε κάνει, θα απαλύνει και τη δική σας ζωή, αλλά και τη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Τα παιδιά κάνουν σήμερα πράγματα που πραγματικά πονάνε. Ζητήστε στα άτομα που τους έχετε καταστρέψει τη ζωή και τους έχετε αφήσει τραύματα, ο Θεός συγχωρεί και αυτό μας έχει μάθει να κάνουμε», κατέληξε στο βίντεό της η Βρισηίδα Ανδριώτου.