Media

Στην Ελλάδα η Eurovision 2025: Φέρνει την πρωτιά η Σάττι, θα χορέψει παραδοσιακά σαν γνήσια Ελληνίδα στην σκηνή

Περίπου δύο εβδομάδες πριν την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Ζάρι», νέες πληροφορίες για την επικείμενη σκηνική της παρουσία έρχονται στο φως.

Μέσω του προγράμματος «Super Κατερίνα», ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε αρχικά ότι σχεδιάζεται να υπάρχει ένα μονοπλάνο για αρκετή διάρκεια, ενώ αποκάλυψε επίσης τα περιεχόμενα που θα προβάλλονται στον πίσω τοίχο, πίσω δηλαδή, από την τραγουδίστρια και την ομάδα της.

Όπως είπε: «Το μόνο που έχει ακουστεί είναι αυτό το μονοπλάνο. Ο κόσμος πιστεύει ότι αυτό θα είναι και στα τρία λεπτά. Όχι, θα είναι περίπου στα δύο λεπτά. Μετά αλλάζει γίνεται ένα εντυπωσιακό πράγμα και θα φανεί όλη η σκηνή και όλος ο κόσμος».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε, ότι: «Η Μαρίνα Σάττι δεν θα ξεκινήσει από το κοινό, γιατί είχε ακουστεί και αυτό. Θα τη δούμε πραγματικά σε όλα τα εκατοστά της σκηνής. Είναι η μόνη που στα 18 μέτρα θα εμφανιστεί στη σκηνή η οποία είναι σε σχήμα σταυρού».

Όσο για το videowall που θα προβληθεί πίσω από τη Μαρίνα Σάττι και την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε «θα δούμε πολλή Μαρίνα Σάττι».

Ειδικότερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε: «Εγώ θα σας πω ότι στο videowall θα δούμε πολλή Μαρίνα Σάττι. Τι εννοώ; Έχουν ήδη γυρίσει πλάνα και θα δούμε τα πλάνα της Μαρίνας Σάττι και στο videowall από πίσω. Θα είναι δηλαδή κάτι σαν αντικατοπτρισμός, αλλά θα δούμε το πρόσωπο της Μαρίνας Σάττι σε γιγαντοοθόνες».

Για το φινάλε, ανέφερε: «Ξέρω ότι θα βγουν τα μαντήλια, αλλά πρέπει να δούμε για το χρώμα, γιατί έχει αλλάξει και το φόρεμα της Μαρίνας Σάττι. Και θα δούμε σε κύκλο τον παλιό παραδοσιακό χορό, αυτόν που χορεύουμε εμείς οι Έλληνες και αρέσει στο εξωτερικό, κάτι σαν τσάμικο».

Η αλλαγή στο κοστούμι της τραγουδίστριας:

Πρόσφατα, η Μαρίνα Σάττι παραχώρησε συνέντευξη στο «Κοσμοράδιο 95.1» όπου αποκάλυψε την ύπαρξη ορισμένων αλλαγών στο κοστούμι που πρόκειται να φορέσει, με σκοπό να εξυπηρετήσει καλύτερα την εμφάνισή της στο σόου.

«Θα σας δώσω ένα update, γιατί προχθές στη συνέντευξη τύπου, είχαμε πει ότι κάνουμε αλλαγές. Τώρα εμφανίστηκε ένα τελείως νέο κοστούμι. Υπήρχε το πρώτο κοστούμι, που βάζαμε και βγάζαμε και χθες το βράδυ, προέκυψε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο. Μάλλον προς τα ‘κει θα πάμε κι ως δια μαγείας, εμφανίστηκε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού. Άλλο χρώμα, άλλη φόρμα και άλλο σχήμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα κι είναι τρομεροί οι σχεδιαστές κι η ενδυματολόγος μας. Είναι μεγάλη η σκηνή, θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι».

Τέλος, αναφέρθηκε στα πλάνα που σχολιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για τη σκηνική παρουσία, επειδή ήταν μονοκάμερα.

«Αυτό δεν είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Θα υπάρχουν στιγμές που η κάμερα θα είναι πάνω μου και στιγμές που θα είμαι μαζί με τους χορευτές. Επειδή το τραγούδι έχει διαφορετικές ποιότητες και πτυχές, στην ουσία αυτό επιτυγχάνουμε με το οπτικό κομμάτι. Υπάρχουν στιγμές με χορογραφία και που είναι πιο aggressive», είπε κλείνοντας.

Πότε θα συμβούν οι Ημιτελικοί;

Υπενθυμίζουμε πως, ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision θα λάβει χώρα στη Μάλμε της Σουηδίας, με τις ημερομηνίες των ημιτελικών να ορίζονται στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Μαρίνα Σάττι θα κάνει την εμφάνισή της στην 4η θέση του Β’ Ημιτελικού, ο οποίος προγραμματίζεται για τις 9 Μαΐου.

Στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαΐου, θα λάβουν μέρος 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την ακόλουθη σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία. Επιπλέον, στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι χώρες Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Στον Β’ Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, θα λάβουν μέρος με την ακόλουθη σειρά: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο. Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι χώρες Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή η Μαρίνα Σάττι για την Eurovision, μετά από όσα έγιναν το πήρε απόφαση και αλλάζει ρούχο
Η Μαρίνα Σάττι σε συνέντευξή της στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο, μίλησε για τη συμμετοχή της στην Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το «Ζάρι».

Το νέο κοστούμι που θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια, λίγες μέρες πριν τη Eurovision, «θα σας δώσω ένα update, γιατί προχθές στην Συνέντευξη Τύπου είχαμε πει ότι κάνουμε αλλαγές. Τώρα εμφανίστηκε ένα τελείως νέο κοστούμι. Υπήρχε το πρώτο κοστούμι, που βάζαμε και βγάζαμε και χθες το βράδυ προέκυψε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο. Μάλλον προς τα εκεί θα πάμε και ως δια μαγείας εμφανίστηκε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού. Άλλο χρώμα, άλλη φόρμα και άλλο σχήμα. Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα και είναι τρομεροί οι σχεδιαστές και η ενδυματολόγος μας. Είναι μεγάλη η σκηνή, θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι».

Η σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι

Σχετικά με τα μονοκάμερα πλάνα, η Μαρίνα Σάττι επεσήμανε «αυτό δεν είχε κάτι που έχει επιβεβαιωθεί. Θα υπάρχουν στιγμές που θα είναι πάνω μου και στιγμές μαζί με τους χορευτές. Επειδή το τραγούδι έχει διαφορετικές ποιότητες και πτυχές, στην ουσία αυτό επιτυγχάνουμε με το οπτικό κομμάτι. Υπάρχουν στιγμές με χορογραφία και που είναι πιο aggressive».