Media

Νικόλαος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση χωρίς τη βέρα του – Πού βρισκόταν την ημέρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου

Η βέρα που δεν αφαιρούσε ποτέ ο Νικόλαος από το δεξί του χέρι και ο λόγος που την φορούσε σε διαφορετικό δάχτυλο μαζί με το chevalier του.

Ο χωρισμός “βόμβα” της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το βράδυ της Παρασκευής 19/04. Το ζευγάρι μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, τονίζοντας ότι θα διατηρήσουν τον σεβασμό τους και την φιλική σχέση τους μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας.

Νικόλαος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση χωρίς τη βέρα του - Πού βρισκόταν την ημέρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου

Πού βρισκόταν ο Νικόλαος την ημέρα της ανακοίνωσης

Την ημέρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου του από την Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Νικόλαος βρισκόταν στην Αμοργό με την Axion Hellas της οποίας είναι ειδικός σύμβουλος.

Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός προσπαθεί να προσφέρει ιατρική περίθαλψη και υποδομές στα απομακρυσμένα νησιά της Ελλάδας. Ο Νικόλαος στηρίζει τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό με παρουσία του σε εκδηλώσεις του οργανισμού.

Αυτές τις ημέρες, που συνέπεσαν με την ανακοίνωση του διαζυγίου, ο Νικόλαος ήταν πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα συμμετείχε στον 16ο διάπλου της Axion Hellas στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο. Η ομάδα αναχώρησε στις 12 Απριλίου, και η δράση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου.

νικολαος

Την Παρασκευή 19/04 βρίσκονταν στην Αμοργό, από όπου παρακολούθησε την εξέλιξη της είδησης του διαζυγίου του.

Μάλιστα, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία τους υποδέχτηκε λίγες μέρες νωρίτερα στη Σίφνο, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Νικόλαο χωρίς τη βέρα του.

νικολαος

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Νικόλαος φορούσε τη βέρα του στο μικρό δάχτυλο μαζί με το χρυσό chevalier του.

ΝικόλαοςΝικόλαος

Φυσικά, η βέρα έχει αφαιρεθεί από το χέρι του.

νικολαος

Όσο για το chevalier που φοράει πάντα στο μικρό δάχτυλο στο δεξί του χέρι, αποτελεί μια παράδοση των ευγενών που ακολουθεί ο ίδιος και τα αδέλφια του.