Media

Σαν πριγκίπισσα η κόρη της Βανδή: Της φιλούσαν το χέρι και την έπαιρναν αγκαλιές

Πέταγε γαρύφαλλα στην πρόσφατη έξοδό της

Η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε πρόσφατα μια νυχτερινή έξοδο στα μπουζούκια μαζί με φίλη της με την νεαρή φοιτήτρια να απαθανατίζεται από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr αποκλειστικά (δείτε την εδώ εντελώς άβαφη με αθλητικά ρούχα).

Στο Romeo διασκέδασε η Μελίνα Νικολαΐδη μαζί με την Marilena Animado. Οι δύο τους όσο περνούσε η ώρα ήταν σε ανεβασμένη διάθεση με την Μελίνα να πετάει γαρύφαλλα στην πίστα, στην Έλλη Κοκκίνου και στον Λευτέρη Πανταζή που εμφανίζονται στο μαγαζί.

Η πρόσφατη έξοδο της Μελίνας Νικολαΐδη στα μπουζούκια

Στη συνέχεια της βραδιάς, υπήρχε έντονη κινητικότητα στο τραπέζι της Μελίνας με τον Λευτέρη Πανταζή να κατεβαίνει και να της φιλάει το χέρι, όπως και η Έλλη Κοκκίνου την αγκάλιασε και ήταν πολύ τρυφερή απέναντι στην κόρη της Δέσποινας Βανδή.

Μελίνα Νικολαΐδη - Μπουζούκια - ΓαρύφαλλαΜελίνα Νικολαΐδη - Μπουζούκια - Λευτέρης ΠανταζήςΜελίνα Νικολαΐδη - ΜπουζούκιαΜελίνα Νικολαΐδη - Μπουζούκια - Έλλη Κοκκίνου

Τα τρυφερά τετ α τετ με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια μαζί με την παρέα τους διασκέδασαν η Μελίνα Νικολαΐδη με τον σύντροφο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Πρόσφατα λοιπόν, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, με την μελαχρινή νεαρή κούκλα να σιγοτραγουδά τραγούδια του Νίκου Οικονομόπουλου στο αυτί του Αλέξανδρου και να του χορεύει.

Η Μελίνα Νικολαΐδη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στον έναν ώμο. Όπως κάθε φορά έδειχνε άκρως εντυπωσιακή. Να σημειώσουμε πως ο σύντροφος της έλειπε από τα 20α γενέθλια της – δείτε το λόγο.

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος ΠολυχρονιάδηςΜελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης μπουζούκιαΜελίνα Νικολαΐδη σύντροφος