Περίεργα

Αuτοί είναι οι 12 λόγοι που πρέπει να κάνουμε συχνά σeξ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα οφέλη του σeξ στον οργανισμό, εκτός φυσικά από το συναισθηματικό δέσιμο, ή την ηδονή;

Θα σας παρουσιάσουμε σήμερα 12 λόγους που το συχνό σeξ ωφελεί τον οργανισμό. Το συχνό σeξ, βοηθάει σε πράγματα που ούτε καν έχουν περάσει από το μυαλό σας. Διαβάστε το επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί…

Το συχνό (πάνω από 3 φορές την εβδομάδα) σeξ, προσφέρει ευτυχία,μακροζωία και υγιές σώμα. Αυτοί είναι 12 λόγοι για να κάνετε σeξ καθημερινά!

ΝΟΥΜΕΡΟ 1: Εχει αγχολυτική δράση

Το Sex σας βοηθά να μειώσετε το στρες. Όταν βαθιές ασκήσεις αναπνοής δεν μπορείτε de-τονίσει, το σeξ θα κάνει το χρειάζομαι. Κατά τη διάρκεια του σeξ το σώμα σας παράγει ντοπαμίνη, μια ουσία που καταπολεμά τις ορμόνες του στρες, ενδορφίνες, γνωστές και ως «ορμόνες ευτυχίας» και οξυτοκίνη, μια ορμόνη που εκκρίνεται από την υπόφυση, και ενισχύει την επιθυμία.

ΝΟΥΜΕΡΟ 2: Αποτελεί εξαιρετική μορφή άσκησης

Κατά τη διάρκεια της συνουσίας μπορείτε να κάψετε θερμίδες. Αν κάνετε σeξ τρεις φορές την εβδομάδα για 15 λεπτά θα κάψετε περίπου 7.500 θερμίδες μέσα σε ένα χρόνο. Αυτό είναι το ισοδύναμο 75 μιλίων τζόκινγκ ! Επίσης αυξάνεται η ποσότητα του οξυγόνου στα κύτταρα σας, και η τεστοστερόνη που παράγεται κατά τη διάρκεια του σeξ κρατά τα κόκκαλα και τους μυς σας ισχυρά.

ΝΟΥΜΕΡΟ 3: Βελτιώνει την αρτηριακή πίεση

Το Σeξ μειώνει τη διαστολική πίεση του αίματος

ΝΟΥΜΕΡΟ 4: Μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Βοηθάει στην παραγωγή Ανοσοσφαιρίνης Α, ένα αντιγόνο που καταπολεμά τις αυξήσεις γρίπης

ΝΟΥΜΕΡΟ 5: Χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης και οικειότητας

Η πράξη του σeξ αυξάνει την ορμόνη ωκυτοκίνη που δημιουργεί εμπιστοσύνη και φέρνει πιο κοντά ζευγάρια.

ΝΟΥΜΕΡΟ 6: Γυμνάζει τους μύες της πυέλου

Βελτιώνονται έτσι οι λειτουργίες της κύστης και του εντέρου.

ΝΟΥΜΕΡΟ 7: Προστατεύει …τον προστάτη

Η τακτική εκσπερμάτωση εκπλαίνει το προστατικό υγρό που παράγεται στον προστατικό αδένα,και αποτελεί το κύριο συστατικό του σπέρματος, μειώνοντας την πιθανότητα φλεγμονών και “συμφόρησης” του αδένα.

ΝΟΥΜΕΡΟ 8: Διευκολύνει τον ύπνο

Μετά από αυτή την μεγάλη, όμορφη προπόνηση είστε αναγκασμένοι να πάρετε εναν καλό ύπνο. Η αύξηση του καρδιακού ρυθμού και η παραγωγή προλακτίνης, οδηγεί σε αυξημένη μετά τη συνουσία χαλάρωση.

ΝΟΥΜΕΡΟ 9: Μπορεί να βελτιώσει τον εμμηνορροϊκό κύκλο σας.

Το Sex ρυθμίζει τις ορμόνες, οι οποίες με τη σειρά τους ρυθμίζουν τον εμμηνορροϊκό κύκλο.Το Σeξ μειώνει το στρες, το οποίο είναι ένας από τους λόγους που επηρεάζεται ο κύκλος σε πολλές γυναίκες

ΝΟΥΜΕΡΟ 10: Προλαμβάνει τη στυτική δυσλειτουργία.

Πενήντα τοις εκατό των ανδρών ηλικίας άνω των 40 πάσχουν από κάποια μορφή στυτικής δυσλειτουργίας και όλοι οι νέοι άνδρες φοβούνται τη στιγμή που δεν θα είναι σε θέση να σηκωθεί πια. Το καλύτερο φάρμακο κατά της ανικανότητας είναι το… σeξ. Η στύση διατηρεί τη ροή του αίματος στις αρτηρίες του πέους σας, έτσι ώστε ο ιστός παραμένει υγιής.Η στύση μπορεί να παρομοιαστεί με ένα αθλητικό αντανακλαστικό: όσο περισσότερο το εκπαιδεύεται τόσο πιο καλά εκτελείται.

ΝΟΥΜΕΡΟ 11: Αυξάνει το προσδόκιμο του χρόνου ζωής

Μια υγιής καρδιά, δυνατότεροι μύες, αύξηση της κυκλοφορίας του οξυγόνου,μείωση του στρές και η ευτυχία είναι μερικοί από τους παράγοντες που προσθέτουν ζωή στα χρόνια και ως εκ τούτου – χρόνια στη ζωή σας

ΝΟΥΜΕΡΟ 12: Υγιέστερο σπέρμα

Αντικαθιστά τα παλιά σπερματοζωάρια από τους όρχεις, την επιδιδυμίδα και τις σπερματοδόχες κύστεις.