Διάφορα

Παναθηναϊκός – Άρης: Η Στεφανί Φραπάρ επικρατέστερη να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου!

Η έμπειρη Γαλλίδα ρέφερι, Στεφανί Φραπάρ, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να διευθύνουν τον τελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός – Άρης διαιτητές.

Το όνομα της Στεφανί Φραπάρ «παίζει» δυνατά στους υποψήφους διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Σύμφωνα με το «dikisports», η λύση του Τάσου Σιδηρόπουλου αρχίζει να απομακρύνεται και η ΕΠΟ τείνει προς την πολύπειρη Γαλλίδα διαιτητή.

Ο λόγος είναι ότι η ΚΕΔ επιθυμεί τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι των playoffs ανάμεσα σε Λαμία και Άρη.Κάπως έτσι, η 41χρονη Φραπάρ είναι η επικρατέστερη για να σφυρίξει το μεγάλο παιχνίδι του «Πανθεσσαλικού».

Αν τελικά το όνομά της επιβεβαιωθεί, θα μιλάμε για ιστορικό γεγονός καθώς για πρώτη φορά στη χώρα μας θα σφυρίξει τελικό γυναίκα διαιτητής.

Η Φραπάρ έχει κερδίσει ρόλο στη «Ligue 1» από το 2019. Έκτοτε έγινε επίσης η πρώτη γυναίκα που διαιτήτευσε μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα ανδρών, όταν ανέλαβε την ευθύνη του Λίβερπουλ – Τσέλσι στο UEFA Super Cup της ίδιας χρονιάς. Το 2020 ανέλαβε τον πρώτο της αγώνα Champions League ανδρών και το 2022 ήταν στα γήπεδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.