Media

«Ρωσίδες, Ουκρανέζες, δεν άφησα φυλή που δεν έχω πάει»: O 64χρονος “γαμπρός του First Dates που ξεπέρασε και τον Σπαλιάρα

Viral έχει γίνει στα social media ένας 64χρονος από την Κοζάνη, ο οποίος συμμετείχε στο ριάλιτι γνωριμιών του STAR «First Dates».

Έχοντας ζήσει μι γεμάτη ζωή ο 64χρονος Ζήσης από την Κοζάνη πήγε στο First Dates για να βρει τον έρωτα της ζωής του. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει συνευρεθεί με γυναίκες από κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη.

Ο κύριος Ζήσης άρχισε να αριθμεί στην κάμερα τις εθνικότητες των γυναικών γυναίκες που έχει γνωρίσει, προσφέροντας άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές. Όπως δήλωσε, στα 64 του χρόνια αποφάσισε να σοβαρευτεί και πήγε στο ριάλιτι του Star για να γνωρίσει μια γυναίκα που θα τον φέρει στον ίσιο δρόμο….

«Ξεκίνησα την καριέρα μου, να πηγαίνω με διάφορες γυναίκες. Οι εθνικότητες ήταν: Ρωσίδες, Ουκρανές, Λιθουανές, Πολωνές, Βουλγάρες, Ρουμάνες, Αράβισσες, Γερμανίδες, Αμερικάνες… Δεν νομίζω να άφησα καμία φυλή που να μην έχω πάει» είπε αρχικά.

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για τον συγκεκριμένο “γαμπρό” ήταν ευρηματικά και ξεκαρδιστικά, με έναν τηλεθεατή να γράφει: «Αυτό ο θείος σε κάθε οικογενειακό τραπέζι».