Ελλάδα

35χρονος πέταξε από το μπαλκόνι τον πατέρα της 18χρονης κοπέλας του γιατί δεν τον ήθελε για γαμπρό

 

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή δύο αδέλφια μετά από άγριο καβγά με 52χρονο πατέρα – Μήλον της έριδος η 18χρονη κόρη του

Δύο αδέλφια οδηγήθηκαν στη φυλακή μετά από έναν έντονο καβγά που κατέληξε με έναν 52χρονο άνδρα να πέφτει από το μπαλκόνι, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Καβγάς για …απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ο 52χρονος άνδρας έπεσε από μπαλκόνι ύψους 6,5 μέτρων, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ευτυχώς, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 34 και 35 ετών, κατηγορούνται μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το πρωί της 15ης Ιουλίου 2024, παρουσιάστηκαν στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για να απολογηθούν. Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Συλλήψεις & Τι λένε οι κατηγορούμενοι για το συμβάν

Στην απολογία τους, υποστήριξαν ότι ο 52χρονος έπεσε μόνος του από το μπαλκόνι για να αποφύγει τον ξυλοδαρμό.

Για το ίδιο περιστατικό συνελήφθησαν και άλλοι δύο άνδρες, ηλικίας 20 και 24 ετών. Μετά την απολογία τους, ο ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ ο άλλος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι ο ένας προσπάθησε να μεσολαβήσει στον καβγά, ενώ ο άλλος βρέθηκε τυχαία στο σημείο και συνελήφθη κατά λάθος.

Η Αιτία

Η έρευνα αποκάλυψε ότι η αιτία του άγριου επεισοδίου ήταν η σχέση του 35χρονου κατηγορούμενου με την 18χρονη κόρη του 52χρονου. Οι γονείς της κοπέλας δεν ενέκριναν αυτή τη σχέση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη είναι έγκυος, γεγονός που είχε προκαλέσει επιπλέον εντάσεις μεταξύ του πατέρα και του αγαπημένου της, με τον οποίο υπήρχε και συγγένεια.