Media

Χώρισε πασίγνωστη τραγουδίστρια και βουλευτής μετά από 27 χρόνια γάμου

 

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Απογευματινή» παραχώρησε η τραγουδίστρια των “Μπλε” και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Τζώρτζια Κεφαλά

Η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή ενώ αποκάλυψε πως χωρίζει με τον σύζυγό της μετά από 27 χρόνια γάμου.

«Ολοκληρώνεται, έπειτα από 27 χρόνια γάμου. Τώρα χωρίζουμε, αλλά μπορείς να το θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο ύστερα από 27 χρόνια μαζί. Το θεωρώ απόλυτα θεμιτό», είπε αρχικά η Τζώρτζια Κεφαλά.

stigmiotypo othonis 2023 05 22 000107kefala

Όσον αφορά τους γιους της που είναι 19 και 15 ετών η Τζώρτζια Κεφαλά είπε: «Έχουμε πολύ ωραία σχέση. Δεν τους είπα ποτέ “μελετήστε” και παρ’ όλα αυτά είναι άριστοι και οι δύο!».

img 4295 1025x1536 1

Μαζί με ένα από τους γιους της

«Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου. Είναι ωραίο να «πέφτεις» στο συναίσθημα του έρωτα, γιατί κάπου θα σε πάει. Η ζήλια είναι καθαρά θέμα εγωισμού και όχι αγάπης», σημείωσε σε άλλο σημείο η Τζώρτζια Κεφαλά.