Media

Μαρία Μπεκατώρου: Με μαγιό αξίας 540 εuρώ – Το σχέδιο που κολακεύει κάθε σωματότυπο

 

Με ένα υπέροχο μαγιό αξίας 540 ευρώ εντοπίσαμε την Μαρία Μπεκατώρου σε πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram και το συγκεκριμένο σχέδιο κολακεύει κάθε σωματότυπo.

Εντυπωσιακό, με έναν ώμο, σε μαύρο χρώμα, τον εν λόγω μαγιό είναι από αυτά που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου!

Το μαγιό που φόρεσε η Μαρία Μπεκατώρου και κοστίζει 540 ευρώ

Δια χειρός Balmain, με πάρα πολύ όμορφες λεπτομέρειες σε όλο το μήκος του, σε ασημί χρώμα με glitter, το μαγιό που φόρεσε η Μαρία Μπεκατώρου μας έκλεψε την καρδιά! Μπορεί η αξία του να είναι 540 ευρώ, ωστόσο παρόμοια σχέδια, μπορείς να βρεις παντού στην αγορά σε πιο προσιτές τιμές. Αξίζει βέβαια να σου πω ότι κολακεύει κάθε σωματότυπό, ειδικά αν το φορέσεις ψηλά στο πόδι.

Δες τη σχετική φωτογραφία:

 

 

Μαρία Μπεκατώρου: “Είναι πολλά τα χρόνια αγάπης και εμπιστοσύνης”

Το τελευταίο επεισόδιο του “The Chase” για τη φετινή σεζόν προβλήθηκε την Πέμπτη στο Mega, με την Μαρία Μπεκατώρου να κάνει τον απολογισμό της για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά και να ανανεώνει το απογευματινό ραντεβού της για τον Σεπτέμβρη.

Πιο συγκεκριμένα, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής παρουσιάστρια σημείωσε πριν την προβολή του επεισοδίου:

“Σήμερα,λοιπόν,είναι το τελευταίο μας επεισόδιο για αυτή τη σεζόν…Κάθε χρόνο προσπαθώ να βρω κάτι ξεχωριστό να σας πω…Αλλά πάντα μένω σε ένα μεγάλο,γεμάτο αγάπη “ευχαριστώ”…Γιατί είναι σπουδαίο πράγμα να μας “φιλοξενείτε” στα σπίτια σας κάθε απόγευμα…Και φέτος κάναμε την καλύτερη παρέα και για άλλη μια χρονιά η ψυχή μου ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη.Είναι πολλά τα χρόνια αγάπης και εμπιστοσύνης.Γι αυτό και είμαι εδώ,γι’αυτό και νιώθω δημιουργική.Χάρη σ’εσάς .

Ευχαριστώ την καταπληκτική ομάδα μου που απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν πάθος για τη δουλειά τους .Το Chase μας το αγαπάμε πολύ και έτσι το αγαπήσατε κι εσείς …Ραντεβού τον Σεπτέμβρη…Έρχονται πολύ ωραία πράγματα…”