Κόσμος

Νέες αποκαλύψεις για την πεθερά που σκότωσε την νύφη της: Ήταν ετοιμοθάνατη και άφησε σημείωμα στην αστυνομία

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητα για την ηλικιωμένη πεθερά από την Νέα Υόρκη που πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγο του γιου της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η συνταξιούχος, που εργαζόταν στην επιτήρηση των αποφυλακισμένων, άφησε ένα σημείωμα – μυστήριο στην τσέπη της με παραλήπτη την αστυνομία. Το σημείωμα είχε την φράση: «Για την αστυνομία» είπε ανώνυμα πηγή στην εφημερίδα New York Post.

Το σημείωμα βρέθηκε στο παντελόνι της Kathleen Leigh αφού σκότωσε την πρώην νύφη της Marisa Galloway το πρωί της Παρασκευής. Η αστυνομία εκτιμά ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η μάχη για την κηδεμονία της εγγονής της Kathleen Leigh.

Η 45χρονη Galloway, μητέρα δύο παιδιών, είχε μόλις βάλει την 4χρονη κόρη της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της. Εκείνη την στιγμή η Leigh την πυροβόλησε στο κεφάλι και στην πλάτη, δήλωσαν οι αστυνομικοί. Στη συνέχεια η ηλικιωμένη αυτοκτόνησε, ενώ το κοριτσάκι δεν τραυματίστηκε.

Η δασκάλα ειδικής αγωγής είχε εμπλακεί σε μια μάχη για την κηδεμονία του 4χρονου κοριτσιού που είχε αποκτήσει με τον γιο της Leigh.

Η 65χρονη Leigh έδινε μάχη με τον καρκίνο και ήταν σε τελικό στάδιο. Λάμβανε θεραπεία και και ζούσε με τον γιο της στην Νέα Υόρκη. Η ηλικιωμένη παραπονιόταν συχνά ότι η πρώην νύφη της κακοποιούσε την εγγονή της.

Το θύμα Marisa Galloway με την 4χρονη κόρη της.

Ωστόσο οι γείτονες περιγράφουν μία νέα γυναίκα που αγαπούσε τα παιδιά της και φαινόταν στοργική μητέρα. «Ήταν τόσο υπέροχη και αγαπούσε τα παιδιά της», δήλωσε στην Post με δάκρυα στα μάτια μια κάτοικος της πολυκατοικίας της Marisa Galloway.

Στο χρονικό διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Νοεμβρίου 2021, η αστυνομία έλαβε πέντε αναφορές για επεισόδια που αφορούσαν την Galloway και τον πρώην της. Ο πρώην σύζυγος της Marisa Galloway κατήγγειλε με αναφορές στην αστυνομία ότι η κόρη του επέστρεφε στο σπίτι με μώλωπες, σύμφωνα με πηγές.

Πηγές ανέφεραν ότι δύο από αυτές τις αναφορές έγιναν καταγγελίες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για την προστασία ανηλίκων και μετά από έρευνα κρίθηκαν αβάσιμες. Το ζευγάρι μοίρασε την επιμέλεια του παιδιού μετά τον χωρισμό του. Ο πατέρας είχε το κοριτσάκι από Παρασκευή έως Δευτέρα και η μητέρα την υπόλοιπη εβδομάδα.

Η Leigh πυροβόλησε την Galloway μία φορά τις στιγμές που εκείνη είχε τοποθετήσει τη μικρότερη κόρη της και ένα κάθισμα στο αυτοκίνητο, έριξε άλλον έναν πυροβολισμό στην πλάτη της και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Joseph Kenny.

Η δολοφονία φέρεται να έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δύο πιστόλια. Μετά την δολοφονική επίθεση η Marisa Galloway γεμάτη αίματα ανέπνεε ακόμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η ηλικιωμένη πέθανε στον τόπο του εγκλήματος.