Media

Νέο ξέσπασμα του Καρόλου: Μάλωσε αγόρι που δεν μπορούσε να του στρώσει το ρούχο – Θύμωσε και εκνευρίστηκε

Τα νεύρα του φαίνεται πως έχει ο βασιλιάς Κάρολος τις τελευταίες ημέρες, καθώς στις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του.

Χθες, ο βασιλιάς Κάρολος κατέφθασε στη Βουλή των Λόρδων συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, φορώντας μια επίσημη ενδυμασία με έναν βαρύ χιτώνα και το στέμμα του, προκειμένου να δώσει την ομιλία του που σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών στο Κοινοβούλιο, μετά τις εκλογές της 4ης Ιουλίου.

Ο εκνευρισμός του βασιλιά Καρόλου με νεαρό αγόρι

Μόλις όμως ο βασιλιάς έφτασε στον θρόνο του και πήρε τη θέση του, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, φαίνεται να απογοητεύεται από ένα page boy που φρόντιζε τον χιτώνα του.

Όπως βλέπει κανείς στο βίντεο, ενώ το νεαρό αγόρι προσπαθούσε να τοποθετήσει το ύφασμα γύρω από τον θρόνο, ο βασιλιάς Κάρολος, εμφανώς ενοχλημένος, φαίνεται να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, και γυρίζει μόνος του τον χιτώνα προς τα έξω.

Ο νεαρός βοηθός του, σύμφωνα με την Daily Mail, ήταν ο Γουίλιαμ Σάκβιλ, εγγονός του 11ου κόμη De La Warr, ο οποίος έκανε χθες το ντεμπούτο του ως ένας από τους τιμώμενους υπηρέτες του βασιλιά Καρόλου.

Πριν δύο μέρες έγινε έξω φρενών με φρουρό για το παλτό της Καμίλα

Αυτό δεν ήταν πάντως το μοναδικό περιστατικό στο οποίο ο Βρετανός μονάρχης δεν φαίνεται να είναι σε καλή διάθεση. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, κατά την διήμερη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους στα νησιά της Μάγχης, ο βασιλιάς Κάρολος τα έβαλε με ένα άτομο της φρουράς ασφαλείας που δεν βοήθησε τη βασίλισσα Καμίλα να βάλει το παλτό της.

Βασιλιάς Κάρολος και βασίλισσα Καμίλα στα νησιά της Μάγχης

Συγκεκριμένα, και πάλι σε βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, εικονίζονται ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα να έχουν πάρει τη θέση τους στον εξώστη για να παρακολουθήσουν μια παρέλαση, υπό βροχή και με δυνατό αέρα.

Ο βασιλιάς Κάρολος ανοίγει την ομπρέλα του, όπως και η βασίλισσα Καμίλα, η οποία όμως στη συνέχεια, προσπαθεί να βάλει το παλτό της, χωρίς να τα καταφέρνει. Ο βασιλιάς προσπαθεί με το ένα του χέρι να τη βοηθήσει, αλλά, βλέποντας πως δυσκολεύεται, γυρίζει σε ένα άτομο της φρουράς και τον διατάζει εξοργισμένος να βοηθήσει τη βασίλισσα