Κόσμος

13χρονος έσφαξε τον 10χρονο ξάδελφό του – Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του θύματος για τον δράστη

Συγκλονίζει το μεγαλείο ψυχής μιας μητέρας σε επαρχία του Πίτσμπουργκ στις ΗΠΑ, που είδε τον 10χρονο γιο της να δολοφονείται βίαια από τον 13χρονο κολλητό και ξάδελφό του την ώρα που κοιμόταν.

Την ώρα που ο 13χρονος δράστης εισερχόταν αλυσοδεμένος στο δικαστήριο για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες, με ανάρτησή της στο Facebook η Ντόροθι Μέιερς, μητέρα του αδικοχαμένου 10χρονου, ζητά από τους συμπολίτες της, αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν την στήριξή τους στο πρόσωπό της μέσα από τα social media «να σωπάσουν» και να δείξουν «συμπόνοια» για τον δολοφόνο του γιού της.

«Πλέον, είμαι έτοιμη να το μοιραστώ μαζί σας. Ο Τζέιμς ήταν ο ξάδελφος του γιου μου και ο ανιψιός μου. Όχι δεν υπάρχει συγγένεια αίματος. Αλλά δεν χρειάζεται αίμα για να γίνεις οικογένεια. Ο Χάντερ και ο Τζέιμς ήταν ξαδέλφια και καλύτεροι φίλοι. Η λίστα των ανθρώπων που είναι κοντά στα παιδιά μου είναι εξαιρετικά μικρός. Είχε μείνει στη γιαγιά του με τον καλύτερό του φίλο ένα εκατομμύριο φορές. Δεν είχαμε ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για τίποτα.

Ως μητέρα του Χάντερ, ζητώ συμπόνια για τον Τζέιμς. Έχει ήδη ομολογήσει και κατηγορείται ως ενήλικος και ναι, πιέζω για αυτό. Δολοφόνησε βάναυσα τον γιο μου, τον ξάδελφό του και τον καλύτερο φίλο του. Ο γιος μου κοιμόταν και δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να αντιδράσει ή να φοβηθεί. Σε αυτό εμμένω αυτή τη στιγμή.

Οι μόνοι άνθρωποι που πληγώνετε με το να αναφέρεστε με μίσος για αυτόν είναι η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου και εμάς. Οπότε παρακαλώ απλά σταματήστε. Πείτε το όνομα του γιού μου, Hunter William Scott Meyers, αντί να προβάλετε όλο αυτό το μίσος. ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ», αναφέρει στην ανάρτησή της η χαροκαμένη μάνα.
Δείτε την ανάρτηση εδώ:

Τον σκότωσε την ώρα που κοιμόταν

Το άγριο έγκλημα που έχει αναστατώσει ολόκληρη την Αμερική συνέβη όταν ο 13χρονος Τζέιμς Κάμπελ δολοφόνησε με μαχαίρι τον 10χρονο φίλο και ξάδελφό του, Χάντερ Μέιερς, φού του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Το έγκλημα συνέβη την ώρα που το θύμα κοιμόταν στο σπίτι της γιαγιάς τους. Το παράδοξο είναι ότι ο θύτης δεν είχε επιδείξει πότε μέχρι τη στιγμή του φονικού κάποιου είδους παραβατική συμπεριφορά.