Media

Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα και όλοι τους εύχονται: Μεγάλες χαρές 4 χρόνια μετά για Εριέττα Κούρκουλου και Βύρωνα Βασιλειάδη

 

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης γιορτάζουν τέσσερα χρόνια γάμου, καθώς το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2020 στη Μύκονο. Από τότε, η ζωή τους έχει γεμίσει χαρές και ευτυχισμένες στιγμές, με την απόκτηση του γιου τους, Νίκου, να αποτελεί το πιο σημαντικό κεφάλαιο της κοινής τους πορείας.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον σε κάθε επαγγελματική και προσωπική πρόκληση. Οι αναρτήσεις της Εριέττας αποπνέουν ευγνωμοσύνη και αφοσίωση, αναδεικνύοντας την αληθινή αγάπη που τους ενώνει.

Εριέττα Κούρκουλου: Η Συγκινητική Ανάρτηση στο Instagram

Με αφορμή την τέταρτη επέτειό τους, η Εριέττα Κούρκουλου μοιράστηκε στο Instagram μερικές από τις πιο αγαπημένες τους στιγμές, συνοδευόμενες από συγκινητικά λόγια αγάπης. Στις φωτογραφίες φαίνονται στιγμές από τον γάμο τους, κοινές τους δραστηριότητες και τρυφερές στιγμές με τον γιο τους.

Τέσσερα χρόνια γάμου. Χαρές, λύπες, δυσκολίες και μια αγάπη που τα ξεπερνάει όλα. Ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει όσο κανείς, μου έχει φερθεί σαν πραγματική πριγκίπισσα και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξή μου.

Μετράω πολλές ευλογίες στα σχεδόν 31 μου χρόνια, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τον δικό σου ερχομό στην ζωή μου. Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα σε ευγνωμονώ για όλες τις στιγμές που μου έχεις χαρίσει και συνεχίζεις να μου χαρίζεις. Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και αισθάνομαι τυχερή που αποφάσισες να μοιραστείς το ταξίδι αυτό μαζί μου».