Media

Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη

Δύσκολες ώρες περνάει η Αγγελική Νικολούλη, η οποία, όπως ανακοίνωσε μέσω Instagram, “έχασε” τον γάτο της.

Η παρουσιάστρια, έκανε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός μια ανάρτηση, στην οποία βλέπαμε το κατοικίδιό της, μαζί με ένα emoji με ραγισμένη καρδιά.

“Αντίο Νώντα μου”, έγραψε στη λεζάντα. Η ίδια, είχε μεγάλη αδυναμία στον Νώντα, όπως είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της, “Φως στο Τούνελ”. Η εκπομπή παλαιότερα ασχολήθηκε με την υπόθεση της Ηλιάνας Τσάγκα, η οποία εξαφανίστηκε μαζί με το σκυλάκι της τον Οδυσσέα στο Χαλάνδρι στις 8 Αυγούστου.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ξεκίνησε από την οδό Σητείας για την καθημερινή της βόλτα με το σκυλάκι της, ωστόσο εξαφανίστηκε, μαζί με τον τετράποδο φίλο της!

Η υπόθεση επηρέασε συναισθηματικά την Αγγελική Νικολούλη, η οποία και χαρακτήρισε «πολύ βάρβαρο» αν κάποιος έκανε κάτι κακό τόσο στη γυναίκα όσο και στο τετράποδο και γι’ αυτό δεν επέστρεψε σπίτι. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε λίγο πριν το τέλος της εκπομπής είχε χάσει κι η ίδια τότε το δικό της κατοικίδιο, τότε τον Νώντα της.

«Το σκυλάκι να μην γυρίζει πίσω. Ποιος θα κάνει κακό σε σκυλάκι. Είμαι κι εγώ φορτισμένη συναισθηματικά γιατί έχω χάσει κι εγώ το γάτο μου αυτές τις μέρες κι έχω τρελαθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

1100 81ec05b5 c5c6 40ba b268 b617ed1d1227