Ελλάδα

Δώρα Γκουντούρα: Με αυτόν τον πρώην παίκτη του Survivor είναι ζευγάρι – Βρίσκεται μαζί της στο Παρίσι

 

Διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση αποκλεισμού της Δώρας Γκουντούρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο αγώνισμα της ξιφασκίας, ενώ η ίδια έκανε δηλώσεις μία ημέρα μετά τον αγώνα της και την προσπάθεια που έκανε ώστε να προκριθεί αποκαλύπτοντας πώς νιώθει μετά από όσα έγιναν.

Η Δώρα Γκουντούρα μετά την ήττα της μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool για τα συναισθήματά της για τον αποκλεισμό και για την αδικία που ένιωσε απέναντί της από μεριά του διαιτητή. Μαζί της, στο Παρίσι, είναι και ο Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος ζει έναν μεγάλο έρωτα με την αθλήτρια και την στηρίζει σε κάθε της βήμα!

giakoumatos 1

«Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ δύσκολη και είδα κάποια πράγματα που ήθελα να ξαναδώ από τον αγώνα. Προσπάθησα να μην κλάψω, αλλά δεν τα κατάφερα. Συγκινήθηκα για το πού είμαι και τι έχω περάσει για να φτάσω εδώ.

Ένιωσα αδικημένη και αβοήθητη, όσο και να διαμαρτυρηθούμε δεν θα αλλάξει κάτι. Το στάδιο έβραζε και ίσως αγχώθηκε ο διαιτητής, αλλά δεν με νοιάζει, εγώ παίζω τίμια. Ο προπονητής μου μίλησε για σκάνδαλο, ήταν θυμωμένος, δεν γίνεται να παίζεις με τον ιδρώτα του άλλου», είπε η Δώρα Γκουντούρα, ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος, μίλησε και αυτός για τον αποκλεισμό της συντρόφου του, Δώρα Γκουντούρα και αποκάλυψε πώς έζησε ο ίδιος την στιγμή του αγώνα της, τον οποίον παρακολουθούσε από το στάδιο στο Παρίσι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αθλήτρια, αποχωρεί σήμερα από τη Γαλλία μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 καθώς ηττήθηκε από την Γαλλίδα Απιτί-Μπρουνέ με σκορ 15-13.