Media

Δεν το περίμενε κανείς: Κι άλλο γνωστό ζευγάρι χωρίζει μετά από 22 χρόνια γάμου – Η ανακοίνωση στο Instagram

Γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, μόλις τέσσερις ημέρες μετά την 22η επέτειο γάμου του και την απόκτηση δύο παιδιών.

Πρόκειται για τον 54χρονο ηθοποιό, Cameron Mathison και τη σύζυγό του, Vanessa, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 27 Ιουλίου 2002 και απέκτησαν τον γιο τους, Lucas, τον Απρίλιο του 2003 και την κόρη τους, Leila, τον Ιούλιο του 2006.

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσαν με μία ανάρτηση στο Instagram, υπογραμμίζοντας: «Μετά από 22 χρόνια γάμου, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Μπαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Κρατάμε ευγνωμοσύνη στις καρδιές μας για τα υπέροχα χρόνια που μοιραστήκαμε μαζί. Τα παιδιά μας ήταν και θα συνεχίσουν να είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και θα συμμεριζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας γι’ αυτά. Παραμένουμε φίλοι και ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον. Εκτιμούμε ειλικρινά τον σεβασμό σας για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής…».

Η ανάρτηση που έκανε το γνωστό ζευγάρι για τον χωρισμό του

Χώρισε γνωστό ζευγάρι

Οι ευτυχισμένες στιγμές του γνωστού ζευγαριού

Χώρισε γνωστό ζευγάρι

Χώρισε γνωστό ζευγάρι