Media

Σάλος ξανά με την “άστατη” ζωή της μητέρας Ιωάννας Τούνη: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από τις νέες της φώτο

 

Η Ιωάννα Τούνη, γνωστή social media star, εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μοιράζοντας ένα φωτογραφικό άλμπουμ από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο.

Η Μύκονος, αγαπημένος προορισμός της Ιωάννας, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για τις νέες της αναρτήσεις που αναδεικνύουν την ανεπιτήδευτη ομορφιά και τη σέξι πλευρά της.

Ιωάννα Τούνη: Αδημοσίευτες Φωτογραφίες από τη Μύκονο

Η Ιωάννα ανέβασε στιγμιότυπα από ένα beach party στο οποίο παρευρέθηκε με την παρέα της, προσφέροντας στους ακόλουθούς της μια γεύση από την ξέγνοιαστη και γεμάτη διασκέδαση ατμόσφαιρα του νησιού. Οι φωτογραφίες, οι οποίες δεν είχαν δημοσιευτεί μέχρι τώρα, έδειχναν την Ιωάννα πιο λαμπερή και σέξι από ποτέ, επιβεβαιώνοντας το λόγο που παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στα social media.

Τα Χιλιάδες Likes και το Σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Όπως ήταν αναμενόμενο, το post της συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια μέσα σε λίγες ώρες. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα σχόλια ήταν αυτό του συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά “Κορμάρα μου” κάτω από την ανάρτησή της. Το σχόλιο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο, συγκεντρώνοντας επίσης πολλές αντιδράσεις από τους ακολούθους της.

Ακολουθούν Φωτογραφίες