Ενδιαφέροντα

Σήμερα η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Αυτά τα 2 ζώδια δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα, θα τους πάνε όλα καλά

 

Σήμερα 19 Αυγούστου θα λάμψει η πρώτη Υπερπανσέληνος του έτους και δύο ζώδια θα την «σκαπουλάρουν» από την επιρροή της.

Έρχεται σήμερα η πρώτη υπερπανσέληνος του έτους όπου θα οδηγήσει όλα τα ζώδια σε μια νέα εποχή αυθεντικότητας και μοναδικότητας.
Αυτό συμβαίνει επειδή η πανσέληνος του Αυγούστου -γνωστή ως Πανσέληνος του Οξύρρυγχου- ανατέλλει στο εκκεντρικό και καινοτόμο ζώδιο του Υδροχόου. Παράλληλα, αντιπαρατίθεται με τον λαμπερό ήλιο στο εντυπωσιακό ζώδιο του Λέοντα, προκαλώντας σε να σκεφτείς τον ρόλο που παίζεις στη ζωή των άλλων και να νιώσεις πιο άνετα να εκφράζεσαι ανοιχτά. Υπάρχουν μερικές δύσκολες αλλά εποικοδομητικές πλανητικές όψεις που συνοδεύουν αυτή την πανσέληνο, όμως για μερικά τυχερά ζώδια, οι “πόνοι της ανάπτυξης” δεν θα είναι τόσο έντονοι.
Σχεδόν κάθε σημαντικός πλανήτης του ζωδιακού κύκλου εμπλέκεται στο δράμα αυτής της πανσελήνου, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε δύσκολη αντίθεση με τον αυστηρό Κρόνο, ενώ και οι δύο θα σχηματίζουν τετράγωνο με τον θερμοκέφαλο Άρη και τον επεκτατικό Δία. Τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις μπορεί να είναι ασταθείς όψεις, καθώς απαιτούν αλλαγές και σε αναγκάζουν να αναλάβεις δράση. Έτσι, ενώ μπορεί να αισθανθείς απογοήτευση από όσα θα προκύψουν κάτω από αυτή την πανσέληνο, να έχεις εμπιστοσύνη ότι με το να τα αντιμετωπίσεις άμεσα και να βρεις λύσεις, θα μάθεις πολύτιμα μαθήματα που θα ανοίξουν νέες πόρτες, τις οποίες δεν μπορείς ακόμα να φανταστείς.
Όλοι πρέπει να προετοιμαστούν για μια μεγάλη σελήνη, έντονα συναισθήματα και μεγάλες αλλαγές — καθώς και μια σημαντική ευκαιρία για ανάπτυξη. Ωστόσο, τα δύο ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Αυγούστου, μπορούν να θεωρήσουν τους εαυτούς τους τυχερούς, καθώς θα περάσουν αυτή τη δοκιμασία πιο εύκολα από τους υπόλοιπους.
Ζώδια: Ποιοι θα επηρεαστούν λιγότερο από την Πανσέληνο
Καρκίνος
Ως το ζώδιο που κυβερνάται από τη σελήνη, σπάνια υπάρχει πανσέληνος που να μην τη νιώθεις έντονα — και το ίδιο ισχύει για την πανσέληνο του Αυγούστου. Ωστόσο, σε σύγκριση με τα περισσότερα ζώδια, η καθημερινότητά σου δεν θα διαταραχθεί τόσο πολύ από αυτό το κοσμικό γεγονός. Η πανσέληνος ενεργοποιεί τον μυστηριώδη όγδοο οίκο σου, φέρνοντας στην επιφάνεια βαθιά κρυμμένα μυστικά, φόβους και ευαισθησίες. Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσεις πού κατευθύνεις την ενέργειά σου. Την επενδύεις στην εργασία, στις σχέσεις ή στην αυτοβελτίωση; Ή υπάρχουν ενεργειακά «βαμπίρ» στη ζωή σου που δεν αξίζουν πραγματικά τον χρόνο και την προσπάθειά σου; Οι απαντήσεις που αναζητάς θα βρουν τελικά τον δρόμο τους προς εσένα.
Αιγόκερως
Η πανσέληνος του Αυγούστου επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, οπότε ήρθε η στιγμή να ελέγξεις τα οικονομικά σου — και θα είναι χρήσιμο να σκεφτείς έξω από τα συνηθισμένα αν χρειάζεται να κάνεις προσαρμογές. Μπορεί να είσαι κάπως παραδοσιακός μερικές φορές, Αιγόκερε, ειδικά όσον αφορά τα υλικά σου αγαθά. Ωστόσο, το να κάνεις τα πράγματα μηχανικά με τον ίδιο τρόπο, απλώς επειδή «έτσι τα έκανες πάντα», δεν είναι πάντα η πιο σοφή επιλογή, και μερικές φορές ένα μικρό ρίσκο μπορεί να φέρει μεγάλη ανταμοιβή. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε δεν είναι καλή στιγμή για ασταθείς οικονομικές κινήσεις ή επενδύσεις υψηλού κινδύνου. Παρόλα αυτά, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τα όρια της ζώνης άνεσής σου και να εξετάσεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.